lördag 27 mars 2010

En väldigt rolig men låååång dag...

Idag har mor, far, jag och Emmy varit i Jönköping. Syrran bor där och vi bestämde att eftersom ALLA i familjen fyller år tidigt på våren (plus att tre fyller jämt) så skulle vi äta på en fin restaurang. Syrran bor i mitten, vi i Anneberg och brorsan i Borås. Jag mådde naturligtvis inte bra alls när vi åkte, trots att jag tog mediciner innan. Höll nästan på att spy på vägen dit så jag bestämde att medans de andra skulle gå på stan så skulle Emmy och jag va och leka med kissen.

Här hänger Morris som en liten trasa!


Morris ville attackera mig när jag försökte vila bort min huvudvärk...

Brorsan fick en tavla med Homer Simson på av mig!Sen åt vi på en underbar restaurang som heter "En italienare, en grek". Pappa tog plankstek, Emmy pizza och vi andra souvlaki. Allt var hur gott som helst!


Jag lyckades att ta det absolut fulaste kortet någonsin på min pappa!


Vi blev till slut mätta hela högen men vi skippade kaffet i restaurangen för vi skulle ta kaffet hos syrran. Tårtan var oxå underbart god. Emmy lekte med Morris så mycket så även han blev trött till slut.

Emmy var Väldigt sugen på A6 så efteråt tog vi en liten sväng dit. Jag ville hitta lite vår-blommor. Senast jag hade tänkt köpa så var vädret inte passande (typ minus 10) men idag passade det bättre. Köpte det alla har; påsklijlor och sådana där fula stora violer (vad fan dom nu heter...)... Egentligen tycker jag dom är as-fula men det fanns inte så himla mycket att välja på... Lyser nog upp världen lite iallafall med lite gula blomster!

5 kommentarer:

Sunna sa...

Vad tråkigt du inte mådde bra för det verkar ju vara en riktig mysdag

Anette sa...

Vad säger pappan om att du har lagt ut den bilden måntro?

Pinglan sa...

FASEN vad pappa såg ut!! ha ha ha

Madeleineslife sa...

Vad trevligt ni verkade ha det! :)
Hmm det där med att ha huvudvärk & värk & ändå försöka göra saker är jobbigt. Sen jag sydde min väska & lite annat har jag ahft det nu, & minsta lilla jag gör så blir det värre! MEn blir galen av att vara så handikappad..

Stackars Gibson!! :(
Förstår inte heller att dom inte tror på dig! Du skulle ha sprata lite så dom hade fått se & tagit ett prov ;)
Nej men helt ärligt! Det är synd om huden, varför skulle du ljuga om en sådan sak?

SV: Är så trött på att det inte går att kommentera många av mina inlägg!!! Skickade mail till blogg.se men har inte fått något svar, så får väl skriva ett nytt...

Tack, ja huvudvärk & mensvärk är ingen hit! :( Nu har jag gjort lite för mycket igen, handlat, varit ute tittat på hundarna när dom leker & fikat, men det räcker för att jag ska få super ont i ljumskarna! :(

Tack för tipset ang el scoter el el rulle. om det blir aktuellet så ska jag verkligen pröva innan det är bestämmt! Jag har funderat med det där med ett styre för mina armar.. Men tyckte scotern var ltie cool ;)
Sen ser den i alla fall lite mer stadig ut för mig som bor på landet.. Sen ska jag kunna "gå" längre sträckor oxå.. Men har ett läkarbesök nu i april så får vi se vad hon säger då?..

Ja du så g pregrammet oxå. Jag får kalla kårar på hela kroppen när jag ser det!!!
Vilka hemska människor!!

Sänder vårkramar till dig! <3

skogsmommo sa...

Vilka fina bilder du har lagt ut, fast om jag hade varit din pappa, så vet jag inte om jag hade sagt detsamma ;-)
Vi har också en katt som heter Morris, världens yrväder är det, han är helt övertygad om att livet går ut på att busa.

Och så vill jag tacka för kommentaren du lämnade på min blogg.

Skogsmommo