torsdag 25 februari 2010

Blommor och böcker

Idag åkte mamma och jag på våran veckohandling. Jag mådde pest på morgonen och fick ta en oxynorm. Inte blev jag bra men iallafall bättre! Vi for till kvantum som oxå hade bokrea dagen till ära. Köpte tre böcker; en kattbok till Emmys i födelsedagspresent, en stickbok och sen boken om den hemske Josef Fritzl... Denna man äcklar mig men jag vill veta hur i h-e han lyckades låsa in sitt barn i 24 år???


Sen såg jag helt plötsligt en grön orchidé! Som jag har letat! Kostade 89 för en med 2 stänglar så det blev ju en sådan. Jag har ju lite för många nu men nu lovar jag att inte köpa flera ;-)

Ett gäng med tulpaner fick det bli oxå. Tulpaner är ju underbara!!! Gör att man blir glad helt enkelt plus att man får lite vårkänslor om man tittar väldigt nära och inte ser snön som fullkomligt vräker ner utanför...

Jag har fått tid hos arbetsperapeuten oxå, ska dit den 8 mars för utprovning av ortoser till händerna. Känns underbart faktiskt för mina tummar lever sitt eget liv snart.

En fråga till er som stickar; Vet ni vart man ska skicka jemenvästar?

5 kommentarer:

messan sa...

Tulpaner är ju alldeles underbara! Köpte mig en blandade färger bukett idag då mina prickiga vissnat.
Bokrean bra att du påminnde mig, tack!
Kram

RainyNight sa...

Hej!

Här är en länk till Stickhjälpen som du kan kolla upp - tror de har lite olika mottagningsställen beroende på var man bor.
Liisa
http://stickhjalpen.blogspot.com/2010/02/omrostning.html#comments

Sunna sa...

vilken underbar shopping, böcker och blommor

elisabet sa...

Jemenvästar kan du skicka till
http://stickhjalpen.blogspot.com/
om du mailar dom så får du adressen du skall skicka till.

Renée sa...

Tack så mycket för ni hjälpte mig!!!