söndag 14 februari 2010

Allahjärtans vilken present!


Idag är det ju alla hjärtans dag och det första Emmy gjorde idag var att ge mig denna otroligt fina skål hon hade gjort på bilden i skolan. Jag blev helt rörd, så himla fin present, från hjärtat som Emmy säger! Emmy fick ju ett fårskinn av mig igår eller rättare sagt; jag köpte ju ett till oss var att sitta på i soffan (ni ser det i bakgrunden på bilden). Skönt när man har värk.

Och på tal om värk så vaknade Emmy inatt och hade sådan värk i kroppen. Fick ge henne en dos med alvedon. Skridskoåkning i mängder plus en dag på A6 var nog kanske inte det bästa för hennes kropp. Idag mår hon iallafall rätt bra tack och lov.

Jag har kommit på en sak: Jag tål inte shopping! Alltså jag blir sjuk av det PÅ RIKTIGT! Igår så kände jag mig riktigt risig, feber hade jag oxå. Inte mycket men dock feber. Tänkte ju att nu blir jag sjuk men idag mår jag rätt bra. Hur konstigt som helst... Har dock så jävla ont i fötterna så jag tror jag DÖR! Gick ju lite igår inne på IKEA och det får jag allt lida för. Jag är ju naturligtvis glad för att jag inte är helt däckad idag. Konstigt att lida av shopping-sjuka... Någon mer som lider av denna åkomma???

1 kommentar:

Madeleineslife sa...

Jag blir oxå shopping "sjuk" hur man nu definerar sjuk på oss med EDS. Men jag får feber, ont, migrän etc.. för överansträngd helt enkelt.
ÅÅÅÅ vill oxå ha ett eller flera fårskinn! Ett i bilen, ett i soffan & ett i sängen då skulle jag må som en prinsessa ;)