tisdag 15 april 2014

Gos i soffan

Idag är en riktig aprildag, vaknade med sol, sedan började det snöa och nu är det sol igen. Håller på med tvätt idag, bytt lakan så jag ska somna gott ikväll. 

Mellan byte av tvätt i maskinerna får man passa på att få lite katt-gos. När Tussan kom till oss så var hon så rädd för allt, numera är hon som en helt annan katt! Hon älskar att ligga i knät och bli kliad på magen. Hon vågar numera gå fram till andra människor, det enda hon inte har vant sig vid är dammsugaren. Det är faktiskt bara Zoya som stannar kvar när den åker fram.


Idag har jag haft lite mer energi, det händer kanske en gång i månaden och då får man passa på. Hittade två likadana lampor i förrådet och ställde dom i hallen. Det blev så himla bra, kul när man blir nöjd! Sen fick jag mersmak och började leta efter nya dukar och plocka iordning lite. Nu är jag genomsvettig men nöjd, en dusch på detta och jag kan lägga mig med gott samvete.

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Precis sånt väder har vi också haft idag.
Jag ska ut på promenad nu och sen blir det dusch här också, men inga rena lakan tyvärr. Det får vänta tills i helgen ihop med lite städning.
Har du kommit på nått att sticka ännu?

Hamrånge slöjdare sa...

Vad gosig din katt ser ut! Vädret är lite hur som helst nu. Med regn, sol och hagel on vart annat.
kram

Helena sa...

Vad flitig du är, rena lakan är så fräscht. Tänk om man kunde byta varje dag.
Tussan ser ut att njuta blir inte Buddha svartsjuk.
Jag har börjat sticka till för tidigt födda barn. En tröja, sockor, filt och en mössa som samlas in och ges till sjukhuset. Så små storlekar går fort att sticka.
GLAD påsk.