måndag 14 april 2014

Vad ska jag göra???

Jo, det är så här att jag har beslutsångest... Jag har tänkt börja sticka efter en tids dvala men jag vet inte riktigt vad jag ska göra? Funderade på en "pyttipanna" men jag vet inte riktigt... Varför ska man ha så många alternativ att välja på? Bättre man bara hade ett garn och en beskrivning... eller nä fy vad trist...

Solen har iallafall tittat fram idag medans den värsta blåsten har blåst någon annan stans. Tänkte ta mig en solning ute kanske, kanske bäst att passa på att tanka lite d-vitamin.Egentligen borde jag ta min rulle och kolla in lite blommor, väntar jag för länge så är dom ju borta sen. Är nog så att allt känns lite trist nu när Anette inte finns, vi brukade ju gå ut och kolla på blomster...

Idag känns hela jag som en trist gammal vissen fredskalla... Vissa dagar bara är trista och borde förbjudas! Jag behöver en upp-piggning av någon sort, hur får man tag på en sådan? Jag får nog fråga min kära ledsagare Marie om vi kan ta en runda ute i det fina vädret, det är iallafall en bra bit på vägen till total pigg-het. Hur piggar ni upp er när ni känner er vissna?

2 kommentarer:

Cecilia sa...

Hm...vid närmare eftertankeäntar jag nog mest yålmodigt och korkat på att ny pigghet ska komma till mig! Man borde ju göra något!
Hoppasdu kom ut på blomspaning!
Jag köpte ginst och bondsyren till min lilla trädgård, det var i alla fall kul!

Snäckskalsdalen. sa...

En uppiggning - då drar man ut i naturen, jag tycker att det alltid brukar hjälpa och så ser du en blomma som Anette och du brukade titta på, då kan du prata lite med den för det är hon i den.....så tror jag ibland när jag är på det humöret. Fast min bästa väninna ville alltid bli en slända så jag får vänta till sensommaren!
Agneta kram