torsdag 17 april 2014

Stickning och snor...

Idag har jag skrivit ut en hel hög med beskrivningar från Drops och några från Järbo. Trots tre pärmar med olika beskrivningar har jag inte hittat lusten att sticka så jag skrev ut en hög för att kick-starta igång stickmotorn. Känns faktiskt som om den där motorn kan prutta igång lite snart, det är vad jag hoppas iallafall!

Sovit dåligt i natt, hade en så konstig dröm innan jag vaknade. Jag hade så mycket snor i näsan så det vällde ut åt alla håll och såg ut som marsansås... Jag kan säga att jag har stora problem med min näsa, är täppt dagtid men när jag går och lägger mig blir det outhärdligt. Blir totalt igenkorkad och jag kan inte andas med öppen mun när jag sover. Skulle behöva operera näsan och snart känns det som om jag skiter i att en sådan operation verkar obehaglig. Fler som har näs-problem?

Nu ska jag försöka kolla på lite tv innan jag kryper ner under täcket. Klockan är halv sju och jag skulle redan kunna lägga mig... Sov gott!

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Hoppas du hittar nått som får igång dig snart.
Kan du vara allergisk? Låter ju nästan så, och då finns ju hjälp att få.
Glad Påsk

Anonym sa...

Det där med näsan låter inte roligt. Jag är ofta täppt i min näsa och måste använda nässpray. Men man ska ju inte använda spray för mycket. Men det är ju inte så roligt när man inte kan andas ordentligt.
Nu önskar jag dig en riktigt Glad Påsk.
Margit(maxelonia)

Anonym sa...

Jo, jag har också haft problem med tilltäppt näsa sedan länge. Tror inte att en op skulle hjälpa, efter vad jag läst och hört från andra. Jag tar bara nässpray, och det har jag gjort i många år. Jag tar en dos varje kväll när jag lägger mig, då brukar det hålla hela natten. Hoppas det kan hjälpa dig.

Och med stickningen - nå, ibland behövs det något riktigt nytt, något som man aldrig gjorde förut för att komma igång. Lycka till!

Kram och hälsningar
Eva