onsdag 20 februari 2013

Nu är friden slut...

...eller om man säger det med andra ord: nu är mina atarax slut... Visserligen kan jag ta ut en hel ask till men hur många apotek finns det i Anneberg? Svaret är inga för er som inte vet hur stort detta samhälle är. Tror man kan få hem medicinen till affären men jag har inte orkat bry mig om att ta reda på detta. Detta med att orka är märkligt, nu för tiden får jag verkligen snåla med min energi, med andra ord räckte det visst inte till att ta reda på detta...

På tal om ork... Vi var ju på bio i söndags, "Röjar Ralf var himla rolig måste jag säga, under filmen så orkade jag vara vaken. Efteråt skulle vi åka hem till faster Pia på lite mat. Gissa vem som tappade orken? Gissa vem som slocknade som en liten gris i soffan? Svar: jag... Åh så kul man är som gäst, he he... Tur man inte var på bankett och hade balklänning! Hade väl hittats sovandes under bordet...

5 kommentarer:

Baronessan sa...

Jösses vad jag fick googla nu. Först Atarax, sen Anneberg och sist RöjarRalf :)
Visst är det väl ändå skönt att det finns ställen där man kan känna att man kan lägga sig och sova! På bankett hade du säkert inte vågat :)

Snäckskalsdalen. sa...

Att handla medicin är baske mig inte lätt när man bor på landet, fråga mig, så många duster jag haft och fått åka som en skottspole mellan orter långt härifrån.....och nu är det samma visa igen, en salva jag behöver, tar 14 dar innan dom får in den! Vad har hänt? Ingen lagerför nånting längre.

Jag tycker det låter jättegott att somna på soffan efter filmen, det är mysigt när någon känner sig hemma och somnar gott!

Kramar

Hamrånge slöjdare sa...

Det är väl inte så konstigt om du blir trött, sjukdom och mediciner gör säkert att du inte har så mycket energi.
Kul att du kom iväg på film.
Hoppas det löser sig med medicinen.
kram från Mona

Fru Venus sa...

Åh...jag hoppas att den kommande vårsolen ger dig lite energi sen. KRAM

En häxa på Vift sa...

Inte lätt när tröttheten slår till. Drabbas av det jag med nu för jämnan. :(