lördag 16 februari 2013

Jag funderar...

Har nu den senaste veckan blivit bombaderad med en viss reklamfilm på tv. Tror ni vet vad jag pratar om... Det handlar naturligtvis om den otroligt snygge David Beckham och HM:s kalsongreklam. Visst, David Beckham är snygg men jag tycker nog att han visar alla att dessa kalsonger är otroligt osköna. Jag menar, om man nu behöver dra kalsingarna ur röven flera gånger på några minuter, hur sköna är de då???Sen är visst linnet han har på sig också en del i reklamen. Hur bra kvalitée är det på detta linne då? Det går ju sönder när han springer igenom en häck!!! Nej, denna reklamen tyckte jag inte direkt om måste jag säga. Han är snygg men han visar att kvalitéen på kläderna är skit, vem vill köpa kalsingar som åker in i röven???

Förutom att irritera mig över kalsingar så tvättar jag mitt ansikte och kropp med hibiscrub. Det börjar faktiskt hända saker, tack och lov men jag vill att det ska gå fortare! Bort med skiten bums liksom, det är min melodi. Jag har väl haft denna infektion länge så jag får väl bara acceptera att det tar tid att få bort det hela.

Imorgon ska jag faktiskt gåpå bio! Vet inte när jag gjorde det sist så det är väl på tiden. Jag ska se "Röjar Ralf" med Emmy och faster Pia. Det är en tecknad film  och vi ska gå när det INTE är 3D, jag är skelögd och då kan man inte se 3D. Märkligt men sant... Det ska bli kul, först film och sedan lite mysig mat hemma hos faster Pia. Mys på högsta nivå, faster Pia är så himla snäll och jag är så glad att vi kan umgås även om jag inte är ihop med hennes bror längre.

Nu ska jag se om jag hittar ett recept på Tiramisu, har bara fått för mig att jag ska göra detta men det kanske blir pannkaka av det hela, vem vet?

5 kommentarer:

ime sa...

Hahahaha, håller med dig, varför drar han ut kalsongerna hela tiden??

Osloskånskan sa...

Pannkaka är bättre än Tiramisu! *fnis*

Shamrock sa...

Om kalsongerna envisas med att åka in och lägga sig som ett hopprep mellan skinkorna så kan man lika gärna köpa string. Kanske inte så manligt...

Hade ingen aning om det där med 3D och skelögdheten. Man lär sig nåt' nytt varje dag

Snäckskalsdalen. sa...

Visst är han snygg Beckham. Ända tills han öppnar munnen....han är ingen talare om man säger så. Bimbo är vad som kommer för mig varje gång jag hör honom säga nåt. Och jag har också lagt märke till det där dragandet i kallingarna, jag brukar inte notera reklam, men tydligen gör jag det ändå, för jag tänkte precis som du.

Mysigt med fastern i morgon! Kul att du gör saker, det piggar alltid upp lite grand.

Jag har nu trekvart på mig innan gästerna kommer och har precis målat naglarna och hasade ner här framför datorn.

Kramar

Baronessan sa...

Även skitreklam anses vara bra reklam. Huvudsaken är att man reagerar. Men jag håller med dig. Oskönt var ordet!