torsdag 14 februari 2013

Jag har inte rymt...

...jag har bara inte haft lust att skriva. Kanske inte så konstigt när inget händer i livet, lite svårt att skriva om ingenting! Något som faktiskt har hänt är att jag har fått svar på hudtestet de tog när jag var på hud. Svaret var att jag hade stafylokocker i huden... Inte kul men vad göra? Har fått Hibiscrub som jag ska tvätta kroppen och ansiktet med tills vidare. Nu hoppas jag bara att skiten försvinner!

Annars är allt som vanligt typ. Jag sitter i min fotölj vid tv:n och stickar. Har faktiskt haft en period där jag har varit anti min dator. Varför har jag ingen aning om, har bara känt att jag inte velat vara inne på datorn så mycket. Tar man inte paus då blir allt supertrist så det är bättre att göra annat ett tag. Puss & kram på er ALLA!

5 kommentarer:

Helena sa...

Att ta en paus från bloggandet, och sen komma tillbaka har jag också gjort. Vad bra att du fått veta vad som kliar på huden, nu kan det bara bli bättre.
Hoppas barn och kissarna har det bra, är dom ute i snön? Kissarna alltså.

Baronessan sa...

Ibland undrar jag varför jag sitter där vid bloggen och skriver och skriver. Bara fyller syberrymden med en massa skit. Nåja, alltid retar det någon.
Bra att du fått veta vad det var för något skit på huden. Hoppas det går över fort nu. Kram på hjärtansdagen till dig!

Anonym sa...

Hej Renée!
Ta det lugnt och koppla av.
Jag fick en massa garn från
vartofta idag
Fick även en massa Tvättad och Kardad Ull från Slöjd-Detaljer. Min stackars man fick åka runt på olika ställen och hämta hem det.
Garnet ska jag ha till kläder åt mina stickade nallar som mina Barnbarn ska få så småningom.
Ullen får jag se vad det kommer att bli för något av den.
Nu vill jag ha vår. Är hypertrött på all snö.
Kram till dig
Margit(maxelonia)

Black Iris sa...

Jag känner igen den där känslan lite. Ibland blir man så trött på alla som tjatar på FB t.ex. så man vill inte ens sätta på datorn..
Blogginlägg tycker jag det är lättare att göra när våren och sommaren kommer. Då händer det alltid något..

Kram Maidi

Snäckskalsdalen. sa...

Jag har saknat dig, men det är så där ibland och speciellt om man inte känner sig 100 och speciellt vid den här årstiden och speciellt när det är sånt här ickeväder. Det är nästan så man önskar nån mindre katastrof, alltså jag menar inte katastrof, men nån snöstorm eller isregn eller nåt, bara det inte är så här "icke".

Tröttsamt med din hud men bra att du fått reda på vad det är i alla fall. Då kanske du blir av med det snart, det hoppas vi.

Skriv när du har lust, det är väl så det måste vara, annars blir det fel liksom.

Ha det så gott!

Agneta kramar