fredag 8 februari 2013

Funderingar en helt vanlig dag...

Märkligt hur livet har blivit.. Jag sitter här framför tv:n och funderar över mitt liv. Kanske är det någon sorts 39-års kris, jag fyller ju imorgon så det vore ju lämpligt med en sådan eller? Jag är alltså 39 år imorgon, jag har kommit till den åldern som jag fasade för när jag var liten. Min mamma och pappa var ju GAMLA när de var runt 40!

Är jag gammal då? Nja, det beror väl på vem man frågar. Bäst jag inte frågar Emmy! Själv känner jag mig både gammal och ung. Min kropp är hur gammal som helst men sinnet är ungt. Anledningen till allt funderande är nog att det absolut inte blev som jag hade tänkt. Visserligen blir det väl sällan det men jag hade absolut inte tänkt att jag skulle bli en pensionerad ensamstående mamma med hemtjänst...

Jag trivs ändå rätt bra med mig själv, det enda jag verkligen skulle behöva är mer energi. Då skulle jag orka vara mera mig själv... Kanske dumt att tänka på saker som ändå inte inträffar men ibland kommer tankar på det livet man KUNDE ha haft om inte OM hade funnits...

Numera är mitt liv rätt trist... Jag sitter framför tv:n och tittar på den ena såpan efter den andra samtidigt som jag stickar och tänker ut dagens middag. Helt plötsligt är det kväll och jag får ÄNTLIGEN gå och lägga mig. Min kropp är så trött på kvällen men jag får ABSOLUT inte lägga mig ner på dagtid Jag är vaken och kliar mig fortfarande och sover jag då på dagen så är det helt kört...

Känner mig lite gnällig idag men va fasen, det är min blogg så jag gnäller hur mycket jag vill! Synd bara för ni alla som läser, hoppas ni stannar kvar för en vacker dag kanske jag är på toppenhumör!!!9 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Japp, du är gammal nu! Skojar. Jag är ju mycket, mycket äldre och jag minns så väl var jag la gränsen för gammalhet (!) när jag var yngre. Men jag tror att det är som så att man skjuter upp det där hela tiden.

Fast den här vintern känner jag mig som 107 eller nåt, den här vintern, hösten innan, sommaren och förra vintern och våren har varit så tråkiga när man tänker på hur många soltimmar man fått. Jag är som du, slumrar jag till under dagen är det definitivt kört på kvällen när man ska sova.

Ibland på dagen är ögonlocken så tunga, så tunga och det går inte att fästa blicken ordentligt, men....

Förresten, gratulerar! Hoppas det blir tårta och god mat! Och att du får lite fina blommor och en riktigt, riktigt bra dag!

Kramar

Agge sa...

Gammal är du ju inte....:)Du är ju baaaara barnet.:)
Tänk på mig ,snart 11 år äldre än dig. Jisses så gammal jag blir då.:) Ah man är inte äldre än man gör sig.Ha en skön kväll! Kramiz...

Helena sa...

Grattis på 39 årsdagen! Jag tycker vintern blir längre och längre ju äldre man blir, nu behöver vi vår och fågelkvitter.
Ha en fin helg.

ime sa...

Grattis på din födelsedag, hoppas den blir mysig med besök av dina nära och kära och massor av tårta1
Kram

Baronessan sa...

Gnäll så mycket du vill. Jag gnäller också men inser att jag inte har en endaste liten anledning.
Jämfört med mig är du rena ungdomen. Tänk på det du :) Om tio år kommer du att tänka tillbaka på den här dagen och tänka "vad ung jag var då!"
Men man är å andra sidan inte äldre än vad man gör sig. Ha det gott och bamsekram på födelsedagen i förskott!

Anonym sa...

Grattis på födelsedagen Renée. Jag skickar ett fång rosor till dig. Men jag vet ju inte vilken färg du tycker om så jag tar en blandad bukett.
Du behöver inte vara rädd att jag slutar läsa din blogg. Det finns alltid en massa intressant att ta del av.
Ha en bra fortsättning på denna helg.
Kram
Margit(maxelonia)

kajsastina sa...

Som du själv säger: det är min blogg och jag gnäller om jag vill. Jag hade själv ett gnällinlägg förra veckan om mina tänder m m och bad också om ursäkt. Men vad då? Meningen med bloggvännerna är väl,vad jag tror, att vi ska delge varandra både det som är svårt och roligt.
Hur kul är det att läsa om andras perfekta liv, för det finns inga. Man måste ju vara sann mog sig sj'älv. Fast jag själv är försiktig med att skriva ut för mycket i bloggen. Men jag hade ett par sådana veckor som du själv beskriver. Åldern är bara en siffra. Om man håller sig ung i sinne och tankar tänker man inte på åldern.
Passar därför på att ge dig en bamsekram på födelsedagen. Hoppas du får vackra blommor och en fin tårta.

Anonym sa...

Exakt, på sin egen blogg skriver man va fan man vill :-)

Sunna sa...

Hoppas att du trots allt kliande och sömnbrist fick en fantastisk födelsedag med många garnpaket, för det är du värd