lördag 25 augusti 2012

Solen lyser...

...och himlen är blå... Oj vad gött det är att leva då... Om man var frisk det vill säga... Denna jäkla förkylning är supertrist, jag håller på att bli galen snart! Varför släpper den inte? Jag vill ju ut i skogen och kolla efter svamp, jag vill kunna sitta still i en fotölj utan att svettas som om jag har sprungit samhället runt... Nu har jag haft feber i 8 dagar... Känner mig totalt orkeslös...

Så nu skiter vi i virus ett tag, nu fick jag ju gnälla av mig lite! Igår var en av mina älsklingsfilmer på tv4film. Tala om nostalgi, "tillbaka till framtiden" med lille Michael J Fox, jag bara älskar denna film... Ikväll så visar de tvåan så både Emmy och jag ska bänka oss framför tv:n klockan 21:00. Dessa filmer kom ju när jag var i min bästa ålder... Det var massor med bra filmer som kom då, "Ghostbusters", "Gremlings", "Dödskallegänget". Sen kom ju "Terror på Elmstreet", minns att vi satt flera stycken under en filt och skrämde varandra!

Har du någon favoritfilm? Vilken min allra bästa film är vet jag faktiskt inte... Fast "Sagan om ringen" är ju en som ligger mig varmt om hjärtat. Jag är inte någon film-nörd direkt. Kollar väldigt sällan faktiskt men ibland så händer det att jag får ett ryck. Annars kollar jag mest på tv4fakta, älskar dokumentärer!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan! Hittade din blogg och var tvungen att googla på Vad EDS är för sjukdom eftersom jag har aldrig hört om den.
Filmer: jag gillar action/komedi :)
Ha en fortsatt fin helg. Krya på dig!

Agneta sa...

Mina favoriter är:
Pretty Woman (fast det var länge sen jag såg den, men den har fortfarande en del scener som tål att ses)
Notting Hill
Love Actually
Bridget Jones

Är ingen filmmänniska direkt. Ingen tv-människa heller, men Vänner kan jag se hur många gånger som helst.

disa sa...

Hoppas förkylningen släpper snart. Tiden bara går och går, men jag ska försöka maila en beskrivning vilken dag som helst nu!! *lovar*

Favvofilmer: PS I love you, The Notebook, Message in a Bottle, Robin Hood: Prince of Thieves (1991), Dances with Wolves, Revenge med Kevin Costner, The Hangover, Due date, Step Up, Dirty Dancing och många fler!! =)

En häxa på Vift sa...

Krya på dig!

Min favvofilm of all times är given; Dirty Dancing!

ime sa...

Det kan ju inte vara bra att ha feber i åtta dagar, ett virus kan gå över till bakterie så att du måste ha behandling. Du får kontakta läkare så du blir frisk igen!
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Mysigt med filmkväll!
Favoritfilm, jaa, det vet jag säkert men nu kommer jag inte på nån....är lite slut i huvudet efter långhelgen med alla flickorna.
Hoppas du kryar på dig snart.
Kramar