fredag 24 augusti 2012

Virus.... Jag avskyr virus!

Feber idag IGEN, täppt i alla kanaler idag IGEN, ont i skallen idag IGEN, svettas massor idag IGEN. Jag måste erkänna att jag är så less på detta, jag vill inte ha virus i min kropp BORT-BORT-BORT!!!

Ringde faktiskt till doktorn idag, behövde lite råd. Nu för tiden så ska det gå tio dagar innan de kollar bihålorna. Jag tar ju redan kortison-nässpray och det tar ju ett tag innan detta hjälper. Sen är dessa virusförkylningar så ihärdiga, de vill inte släppa... Jag är ju bättre än de första dagarna (då det var en riktig manlig förkylning) men absolut inte bra.

Men, men.... jag har ju all tid i världen att vara sjuk! jag har börjat sticka på en kjol som jag tänkte ha i vinter. Det värsta är att man ska börja sticka med 2,5 och jag har så svårt med små stickor. Händerna krampar hela tiden! Jag ska härda ut i 8 centimeter, sen ska jag höja till storlek 3. 3:or är liksom gränsen, mindre går bara inte...
                                        
Vad tror ni om denna kjol? Beskrivning hittar du HÄR! Kjolen stickas i garnet fabel, ett garn som jag tyckte var så skönt att sticka i. Nu hoppas jag att kjolen ska bli skön oxå. Den kan nog värma min rumpa när jag åker rulle en kylig höstdag!

4 kommentarer:

kajsastina sa...

Snygg kjol, men kanske jobbigt. Hoppas du besegrar virusen. Just nu då alla samlas på hösten försöker jag undvika stora folksamlingar. Ha en skön helg!
kram

Carola sa...

Men äsch =( Massor med krya på dej! Jag stickad en sån kjol förra vintern å den är super! Fast jag stickade den fel väg.. mera rät än avigt =) Gillar ej avigt.

ime sa...

Vilken jättefin kjol!
Hoppas ditt virus ger med sig snart, jag känner mig inte heller bra än.
Kram

Hamrånge slöjdare sa...

Släng ditt virus på sophögen!!
Jag känner med dig, kan inte vara roligt att få förkylning flera gånger efter varann.
Kjolen är jättesnygg. Skulle också vilja ha en sån men jag tror att jag tröttnar innan den blir klar.
Kram