fredag 27 april 2012

Sega ben...

Ja, det får man om man har gått lite vilket jag har gjort idag. Hade dock min rulle med mig tack och lov, annars hade jag nog fått krypa ur bilen!

Vi åkte vid elva härifrån för att först hämta modern i Nässjö och sedan åka vidare till Jönköping. Medans mina föräldrar släppte av min vid Team Olmed så hämtade de min syrra. På Team Olmed fick jag träffa en underbar människa (det är alla som gör ens liv en aning bättre!) som skulle fixa mig en ny korsett. Nu kom vi fram till att jag behöver en korsett som är som en väst, jag får inget bra stöd annars. Stöd är verkligen något jag saknar, det märkte jag idag...

Hon mätte och ritade och gick och sydde. Sedan kom hon med en "prototyp" som vi testade. Allt handlar om att dra åt allt så "inutahelsingland" så jag blir rak i min hållning. Faktum är att detta lyckades, jag kände mig flera centimeter längre plus att det kändes bättre på alla sätt och vis. Nu måste jag helt enkelt använda dessa korsetter för jag hade visst sjunkit ihop som ett dragspel... Enda kruxet är att det är så jäkla varmt med korsett men pesten eller koleran? Så är det bara helt enkelt!

Efter korsett-fixandet var vi och åt, jag åt kyckling med bulgur och jordnötssås, gottigt! Sen var det shopping på gång. Först in på Twilfit (där syrran jobbar), där köpte jag ett par "hålla-in-mage-och-rumpa-trosor". De kom på men det tog tid! Sen bara kollade vi lite innan vi for vidare till Lerdalaboden.

Där köpte jag en hög med bomullsgarn i mumsiga färger. Jag håller på med lite "prototyper" jag oxå, här är en liten påse som man kan ha stenar i till exempel:

Man har den alltså om halsen som ett halsband. Det sägs att olika stenar har olika förmåga att ta åt sig dålig energi från oss människor. Inte vet jag om det hjälper men man måste testa allt! Själv har jag en pyrit och en bergskristall i min stenpåse.
Jag gillar ju att testa lite olika saker, sticka lite på måfå bara, så blir det som det blir helt enkelt!

Just det, efter Lerdalaboden och Ekohallen for vi till Nässjö för mat-handling och sedan for vi hem. Nu är jag både nöjd och mycket trött. 
Hoppas ni oxå fått lite sol på näsan idag!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att du vill vara med i min utlottning. Läste om din sjukdom , fy vad jobbigt du har, men du verkar väldigt positivt.

Birgitta :-)

Shamrock sa...

Jönköping... träffade du min man där? Han var där och jobbade idag

Snäckskalsdalen. sa...

Jag blir också trött av sådana turnéer numera, men du är säkert tröttare. Skönt med en korsett!
Och härliga garner.
Trevlig helg
Kramar

Mie sa...

Från en Edsare till en annan jag älskar min krosett fast den är ju sjukhustyp fniss men med den så kan jag nu stå upp ca 10 minuter på raken utan att stå som en skruvkork =)