lördag 28 april 2012

Födelsedagskalas!

Japp, idag var det dax för min allra bästa vän att fylla år. Hon heter Anette och har en blogg som heter "Rullstolstickan", idag fyller hon 59 år, GRATTIS vännen min!

Jag och några till, var nere hos Anette nu på förmiddagen och fick kaffe och en god glasstårta med maräng i, sådant gillar jag! Anette fick sin födelsedagspresent av mig för ett tag sen, hon fick 4 härvor kamelgarn eftersom hon fryser så mycket. 

När jag gick upp till mig igen fick jag se mina påskliljor, de ser nästan ut som om de var gjorda i plast. Snart kommer väl alla blomlådor att vara fulla med annat, snart är det allt dax för de "riktiga" blommorna! 


Dagens kattbild får bli på "Tusselussan" som låg och värmde sig så gott i solen igår. Hon älskar värme medans Buddha inte är sådär jätteförtjust... Kul att de är olika.


Idag ska jag sätta på tv:n och bara glo rätt fram... Min kropp har havererat lite sedan igår och jag behöver vara i stillhet lite grann... 
Måste fråga till sist: Shamrock, vilken av alla män är din man?

7 kommentarer:

Vanja sa...

Marängglasstårta, det är grejer det. Jag skulle ha fixat klart mitt jordgubbsland idag, men blev sängliggandes istället. Hunden och jag har åkt på någon magåkomma. Hunden är bra nu, men det är inte jag. Man kan bara hoppas att det går över lika fort på mig som på jycken.
Ha en skön kväll!

Snäckskalsdalen. sa...

Den där glasstårtan hade suttit fint här just nu. Har just ätit och har inget smaskigt hemma alls.....Hoppar i badet i stället!
Agneta kram

Agneta sa...

Gott!!

sinneskatten sa...

Mmm så god den glassen ser ut, det var länge sedan jag smakade en likadan.
Ha en skön fortsatt helg Carina

Fröken Tindra sa...

Den där glassen är god! Vilken söt katt du har! De är så mysiga.
Hoppas att du mår bättre nu!
Kul att du anmält dig till min utlottning.
Kram!

Rosenvante sa...

Åh, jag missade ju detta eftersom jag inte bloggat. Tack för påminnelsen.
Kram

Baronessan sa...

Jag har en katt som älskar att sola. Han kan ligga på trappen i 25 graders värme och bara sova. Dom andra två håller sig i skuggan.
Hoppas du får en lugn och skön Valborg. Kram!