torsdag 19 april 2012

Nyklippt!

Vi kan säga så här: det blev väldigt kort denna gången:

Det här är en morgonbild, alltså är jag inte iordning i skallen för fotografering egentligen... Ni kanske ser ändå att det är väldigt kort! Får jag bara hjälp med färgningen så ska jag sätta in kort så ni får se lite mer. Jag är SÅÅÅÅÅ nöjd med klippningen denna gången, precis som jag ville ha det! Tur att min frisör har typ samma tänk för jag säger alltid att de får göra som de vill. 

Idag ska jag till skolan och gå på utvecklingssamtal. På ett sätt kan jag tycka att det är jobbigt att gå på sådant för det är inte bara Emmy som blir bedömt, det är vi som är föräldrar lika mycket känns det som. Jag är sådan att jag tycker att när man är 12 år så ska jag inte hålla koll på Emmys läxor, det ska hon allt kunna sköta själv! Då händer det att vissa saker "glöms" men då får hon ta den konsekvensen själv. Barnen lär sig inget om man som förälder "curlar" hela tiden!

8 kommentarer:

Agneta - stort och smått sa...

Snyggt! Härligt med kort hår. Vill jag också ha, men jag har lite för tjockt för att det ska bli snyggt :(

Vad olika vi ser på läxor och utvecklingssamtal! :) Jag tycker om att ha koll. Barnen berättar ju inte så mycket om hur det går i skolan, tyvärr. Så jag ser fram emot utvecklingssamtalen.
Och jag tycker att det är mitt ansvar som förälder att tjata på min tolvåring så att läxan verkligen blir gjord. Annars läggs nog hellre den tiden på internet och kompisar. Det är inte att curla, tycker jag...
Men alla gör ju så som de tycker känns rätt, såklart! :)

Snäckskalsdalen. sa...

Jag säger också alltid till frissan att hon får göra som hon vill. Bara hon gör så och så och så och lite så.......

Du blev jättefin i håret. När jag var smal och pinnig hade jag också så kort hår och det var skönt.

Det är rätt, inte curla barnet, jag har ju inga egna (inte tragiskt, självvalt) men jag ser ju andras och det blir inte bra om man daltar för mycket. Tror jag.

Kramar

Cecilia sa...

Grattis till klippningen! :-)

Vanja sa...

Jag håller helt med dig i skolfrågan.
Den nya frisyren ser snygg ut. Vilken färg ska du välja?

Hamrånge slöjdare sa...

Snygg klippning! Jag har äntligen hittat en frisör som jag trivs med. Letade i flera år. Hoppas att det gick bra i skolan.

Shamrock sa...

Kort men snyggt

messan sa...

Skönt med klippning och det blev jättefint:)! Jag själv har långt hår så det blir för det mesta i en tofs:).
Kram på dig

Bara Sara sa...

Härligt när man är nöjd efter frissabesök. Min toppenfrissa har slutat så jag går i vånda vart jag ska ta vägen - och då har jag ändå långt hår!