fredag 20 april 2012

Det snöar!

Jag säger bara FY och USCH! Fast å andra sidan så har man ju något att se fram emot, våren kommer ju fast det tar lite längre tid. Själv gillar jag när våren är lång, finns inget tristare än när allt fint väder sker i maj och sen när skolan slutar så är det skitväder...

Igår var vi ju i skolan och fick domen: vi är faktiskt rätt bra! Emmy hade nått målen i alla sina ämnen och faktiskt så är det första gången som det händer! Hon har ju haft så svårt med vissa ämnen, både på grund av sin sjukdom och för att hon tycker det är svårt. Nu har det lossnat rejält och jag är så stolt som en mamma bara kan bli. Vi satte upp ett nytt mål och det var att Emmy ska ta mera ansvar för sina läxor. Vi ska inte behöva komma ihåg vilka läxor hon har eller till vilken dag, det ska hon kunna själv. Har hon missat en läxa så får hon ta det helt enkelt.

Idag ska jag få finbesök av Buddhas uppfödare. Jag har sagt till honom att han måste bete sig ordentligt när hon är här, visa sin bästa sida alltså ;-) Nä, det blir nog bra. Ska bli kul att höra vad hon säger om honom faktiskt.

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Så roligt för både Emmy och dig!
Bra mål att sätta upp, att öka självständigheten i detta minskar ju risken för bråk i familjen senare. (Jag arbetar på gymnasiet, ser en del...)

Snö får det vara bra med snart, jag är så hjärtligt trött på det, blä!!!

ime sa...

Duktig flicka du har! Berätta gärna vad Buddhas uppfödare tyckte!
Kram

Monica sa...

Tack för en supermysig dag!!! Naturligtvis tycker jag att Buddha är en stor och jättefin kille = ) Han skötte sig exemplariskt hi hi,,,en riktigt cool kille med en härlig tyngd i kroppen! Han har utvecklats till en snygg grabb med ett underbart temperament! Var såå kul att få träffa er idag! Tack för det goda fikat, mumsigt värre!!! Kram Monica