onsdag 18 april 2012

Jag har väntat på att min pension skulle ramla in på kontot eftersom jag absolut behöver klippa mig! Ser ut (och känner mig som) en pisseruska! Fast å andra sidan är det ju lite lönt å klippa sig när det är långt, man får ju mer valuta för pengarna!

Dagens längd på "barret", det behövs dessutom färgas men det tar vi imorgon (om modern kan hjälpa mig iofs)

Kolla nacken, BEDRÖVLIG!

Bilderna nedan är lite roligare, de är från igår morse. Jag satt i tv:rummet när jag hörde ett väldans liv från mitt sovrum. Det var den lille Buddha som hade skrypit in i min "sovsäck" som jag ligger på (gör att jag kan vända mig nattetid utan att vakna hela tiden).


"Oj, kom du på mitt gömställe!"


Petar man lite på sidan så blir det fart på kissen! Det kan ju vara en råtta!"Oj, va det bara du..."


6 kommentarer:

Vanja sa...

Du och jag kan ta varandra i hand. Det var åtta veckor sedan jag klippte mig senast och kan snart ha små tofsar i nacken. Det ser inte klokt ut :D

Baronessan sa...

Ska det där vara långt? Då ska du se mitt rufs. Men å andra sidan har jag sånt där självkrull som man inte kan ha halvlångt. Långt eller väldigt kort är det som gäller och jag vet hur lång tid det tar mellan mina klippningar. Därför får det vara långt och emellanåt/oftast uppsatt.
Sötaste katten. Dom är duktiga på att hitta mysiga ställen :)

Shamrock sa...

Själv har jag slutat färga. Inte så snyggt men väldigt praktiskt (och mycket billigare)

Hamrånge slöjdare sa...

Det är konstigt med hårlängden, man kan tycka att det är rätt så bra, men dan efter så är det alldeles för långt och då vill man till frissan på sekunden!!
Det känns väldigt skönt när man varit dit. Verkar som du är piggare nu eftersom du bryr dig om utseendet. När man har ont kollar man inte.
Kram

Rosenvante sa...

Åh, klippa sig det vill jag också men jag kan ju aldrig bestämma mig. Har funderat på att klippa av allt och få kort igen, men så tvekar jag och så händer inget, så vi får väl se framöver om jag ändrar mig igen eller vad.
Mysig bild på kissen, ibland är det knöligt under vårat överkast och då har Venus knykat sig dit fast hon vet att hon inte får vara i sovrummet. Våra katter går ju ute och det är både loppor och fästingar på dem, så inte i sängen här inte.
Igår var vi o vaccinerade alla djur och så tog jag klipphjälp till Ines klor, en nätt summa på 1300 kr, tur det är en gång om året bara. Men grannens 15 katter är borta och vi har alla våra kvar, gissa om vi är glada att vi sköter om dem.

Cecilia sa...

Släng i lite wax och gör en slick-back av håret, det blir billigare än både klippning ocg färgning! :-D
Det är hemskt när frisyren vuxit bort, man står knappt ut... Det är därför jag har mitt långt nu. Bara att sätt upp och så karva av luggen med jämna mellanrum.

Den där kissen är så söt!