onsdag 4 april 2012

Ni är bra vänner!

Efter att ha läst era kommentarer angående mitt förra inlägg så vet jag att ni alla är bar vänner! Jag tycker att det är sorgligt att folk skiter i sina vänner bara för att de blir sjuka. Det finns ju dom som inte är lika sociala som jag, dessa stackars människor som helt plötsligt står där helt utan vänner och är helt ensamma... Tråkigt men tyvärr sant...

Vädret är så där underbart, solen skiner men jag mår inte bra och vill inte gå ut. Mitt huvud är inte helt okej, jag blir så trött. Det räcker att jag tittar neråt så får jag smällhuvudvärk. Dessa jävla nerver som bara förstör för mig, jag vill vara ute och njuta av våren. Igår låg jag och tänkte på om jag skulle be min läkare om en steloperation av nacken, då behöver jag ju inte dras med dessa problem. Fast då är det väl något annat.... Bättre de stelopererade hela mig!

Nä, jag tror jag ska ta mig ett varmt bad och drömma mig bort... Jag måste ju vara på alerten i eftermiddag, då ska vi ju sticka hos Anette!

6 kommentarer:

Sunna sa...

Stanna du i badet, här vakna man till -10 i morse, fy hundan, ha det så kul på stickträffen

Anonym sa...

Skitnerver! Hoppas badet hjälpte något så du kunde vara alert hos Anette! Och tack för kommentar tidigare hos mig.

Rosenvante sa...

Så tråkigt att du inte är ok nu när det är så skönt ute. I kväll tog vi en strandpromenad och det var som det skulle vara en sommarkväll, havet låg spegelblankt och sjöfåglarna låg o guppade längre ut. Vi kände båda två att havet var inbjudande men vi vet ju att det är bara +4 så bada är nog inte så smart nu.
Hoppas du blir piggare så du kan gå ner o sticka vid Anette.
Kram

Unknown sa...

Hoppas då mår bättre nu och att huvudvärken släppt MVH Mie ....

Hamrånge slöjdare sa...

Hoppas du blev piggare så du kunde gå iväg och sticka! Här är inte nån skön vårvärme, lika skönt att stanna inne.

Susilull sa...

Hoppas du mår bättre nu!

Glad Påsk på dej!