fredag 6 april 2012

En dag som började uselt...

Vaknade och mådde RIKTIGT jäkla dåligt, så där dåligt så man nästan önskade att man fick lämna in liksom... Hade sådan värk plus feber, jag svettades som en gris (om nu grisar svettas?). Jäklar, tänkte jag, nu ÄR det influensa...

Åkte hem till mamma och pappa för en påskmiddag. Äta måste man ju även om man mår pyton. Efter maten gick jag och la mig, var bara tvungen! Låg i deras bäddsoffa och började fundera på varför jag mådde pest. Jag har ju mått så konstigt sedan jag bytta medicin... Då gick det upp ett liljeholmens! Det är ju medicinens fel att jag mår så här! Fast egentligen är det mitt eget fel för så här ligger det till: Jag tror att jag måste ta medicinen med PRECIS tolv timmars mellanrum. I morse blev allt förskjutet med flera timmar, inte undra på att jag mådde pest!

Så nu är klockan ställd i min telefon, nu SKA medicinen tas klockan 09:00 och 21:00. Mår jag inte bättre av detta så får jag lägga in mig och så får de köra en totalrestaurering helt enkelt! Jag är ju så van vid att jag har plåster, då finns ju medicinen alltid i kroppen så när jag tänker efter så är det inte så konstigt faktiskt.

Tack för alla påskhälsningar! Roligt att läsa det ni skriver, både mina kommentarer och era bloggar. Jag försöker att skriva kommentrer på era bloggar men jag har så många som jag skriver på så jag får ransonera. Är det någon som känner sig åtsidosatt så får ni hojta på mig!

Många kramar till ER ALLA!!!

8 kommentarer:

Ulrika sa...

Hjördis blir också statisk men gillar inte när det sprakar när jag tar i henne.
Hoppas du piggar på dig när du tar medicinen på bättre tider, det är svårt att passa tider hela tiden men det kan ju hjälpa.

Ha en fortsatt trevlig och piggare Påsk!
Kram♥

Hamrånge slöjdare sa...

Till mig hade du skrivit, så jag känner mig utvald!! Ibland orkar man inte kommentera även om man läser flera bloggar. Är man inte frisk orkar man ändå mindre.
Ta det lugnt, du blir säkert bättre. Kram

Hamrånge slöjdare sa...

Till mig hade du skrivit, så jag känner mig utvald. Ta det lugnt du blir säkert bättre, då kan du börja kommentera igen! Hoppas det funkar med medicinen nu. Kram

Shamrock sa...

Hoppas att de regelbundna tiderna fungerar. Glad påsk!

ime sa...

Hoppas verkligen du snart får må bättre, det var lite ledsamt att läsa hur dåligt du mådde.
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Medicindisciplin!Sen blir det ordning på dig för vi hoppas.
Glad Påsk kram
Agneta

Vanja sa...

Glad Påsk önskas dig också! Kram!

Anna sa...

Ha en go fortsättning på helgen trots allt! Kram