torsdag 15 mars 2012

Dagen slitsamma " att göra"...

Det kan faktiskt vara slitsamt att göra ingenting, har ni tänkt på det? De flesta (som arbetar) tror att det är så bra att vara "ledig" för jämnan. Faktum är att för mig tar det sådan tid att leva så dagarna går i 110 km/h! Det känns så iallafall... Det är lite märkligt faktiskt tycker jag. Det känns som om jag är bestulen på flera timmar av min dag, vart tar timmarna vägen?

Jag tycker att jag precis gick upp och nu kanske man egentligen ska äta middag? Vad har jag gjort sedan jag gick upp? Jag har suttut lite vid datorn, hemtjänsten har varit här, jag har kammat katterna och jag har suttit på toa... Har detta tagit så himla lång tid? Kanske hamnar jag i koma utan att veta om det? Jag fattar ingenting, finns det någon där ute med svaret på tidsfrågan så hör av dig genast!

Nu ska jag försöka hitta på något att äta... Det tråkigaste på hela dagen... Jag har ätit havregrynsgröt i 3 dagar så idag tänkte jag variera mig. Om jag orkar... Emmy är inte hemma och då kan man äta som man vill. Kanske lite äggröra? Måste vara något smidigt! Synd att man inte har en man som älskar att laga mat... Jag får nog leta rätt på en sådan :-))

9 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Alltså, det är så, man sänker garden så väldigt när man inte går till ett arbete var dag. Varje lite sak blir till ett enormt projekt och enorma projekt tar tid. Bara att hänga tvätten och gå upp och allt det där, det tar tid. Märkligt. Kram

Rosenvante sa...

Nu märker jag det också när jag är hemma. Jag går upp och helt plötsligt kommer Stempen och det är dags för mat och sängen. Fast jag har ju faktiskt varit inne o jobbat också, det glömde jag ju.
Vilka fina grejer du gjort och såååååååå många. Antar att dina dagar går åt att sticka en hel del. :)

Pia sa...

Jag vet bara, att den tid som gått, får man aldrig tillbaka...usch att jag tänker så...jag uppskattar inte varje sekund, inte ens varje dag...

Kraam på dig!
-Pia-

Fru Venus sa...

Håller med, när man är hemma rusar tiden iväg även om man inte "gör" något!? Sköt om dig vännen, kram!

Baronessan sa...

Jag var också "ledig" under några år. jag fattar inte heller vart tiden tar vägen. Men en sak vet jag: det jag tidigare satt på jobbet och tänkte att jag skulle göra om jag var hemma, det gjorde jag inte ändå när jag väl var det.
Lycka till med att hitta en matlagande man. Jag känner flera som har lyckats. Dock inte jag.

Sunna sa...

risgrynsgröt? skämt åsido, klart det tar tid att leva ditt liv, med alla problem måste det väl få ta tid också, matsedel kanske skulle vara en ide

Ulrika sa...

Det värsta är att det går snabbare med åren. Jag tycker att dagarna går långsamt, men när jag tittar lite bakåt så har dom gått oerhört snabbt.
Vi är redan i mitten av mars. Nyss var det ju jul.

Nå, ha en trevlig helg!

oumberligating sa...

Haha, kanske därför min Fru fortfarande står utt med mig...att jag lagar så bra mat så hon slipper!
Hoppas allt är bra med dig och att smärtorna är under kontroll!
Trevlig helg och Kram ifrån Oumberlige Peter!

Tant Ulrika sa...

Hejsan & stort GRATTIS, du har vunnit en tävling i min blogg..ett presentkort värt hela 400kr från en underbar inredningsbutik!!

Skickar dig ett mail inom kort. Shoppa lugnt o ha en fortsatt trevlig helg :)

Mvh Tant Ulrika