lördag 17 mars 2012

Magvärk och vinster!

Rubriken säger väl kanske lite om hur mitt liv har varit nu. Som ni kanske vet så är alla morfinpreparat inte så snälla mot magen, de gör magen trögare än trög. Det är inte lätt att försöka skita ut asfalt eller något liknande, dessutom sitter det fast så man nästan vill hugga loss det...

Fölr oss människor med trög mage finns det ett medel som kan rädda den allra hårdaste mage, medlet heter Movicol (jag har samma innehåll men med apelsinsmak, då heter det Laxido Apelsin istället) och finns att köpa på apoteket. Man tar en dospåse och blandar det med vatten, jag brukar blanda i en c-vitamin brus oxå för då blandas det bättre. En sådan dospåse har jag tagit varje morgon i några veckors tid och nu jäklar har det börjat röra på sig ordentligt!

I natt så gick jag upp för att jag hade kramp i ena vaden (hur skönt är inte detta?) och tänkte att jag kunde ju gå på toa när jag ändå var uppe. KABOOM! Så sa det i magen och jag kan säga att det var en stor lättnad efteråt! Så nu kommer jag att ta denna lilla påse varenda dag, allt för att inte få stopp i systemet igen.

Just det, en vinst var det ju oxå. Igår fick jag ett mejl om att jag hade vunnit ett presentkort på hela 400 kr att spendera på Magasin Krantz, en webb-butik som säljer massor med fina saker. Jag blev så himla glad! Jag vet inte direkt vad jag ska köpa för när jag tittade igenom shopen igår så hittade jag massor med saker som jag skulle vilja ha! Vad skulle ni vilja köpa?

Nu blir det slappning för hela slanten, vädret är så där mulet så man vill ändå inte göra något... KRAM på er alla!

8 kommentarer:

ime sa...

Grattis till vinsten! Där var så mycket fint så det förstår jag att det blir svårt att bestämma sig.
Kram

Baronessan sa...

Förlossningen är vunnen, haleluja! :) Man är bra trög i magen när man får kramp ända ner i vaden ;)
Jag har haft liknande problem förr och det är hemskt.
Grattis till vinsten! Svårt att välja. Finns ju hur mycket som helst där. Själv är jag barnsligt förtjust i krokar av udda sort. Gärna med ugglor :) Kram!

Rosenvante sa...

Grattis till båda två, förstår att det är en lättnad att få igång magen igen.
Var inne o kollade vad de hade och jag håller med dig, det är svårt att välja. Men sidan med tvålar och krämer var spännande, där hade jag nog gjort av med mitt om jag vunnit. För själv hade jag varit för snål, men hade jag vunnit hade jag kunnat spendera det där.

Cecilia sa...

Grattis till vinsten och förlösningen!:-)
Den där affären var då fullpackad med saker, inte lätt att välja...

Helena sa...

En slâkting hade också problem med morfinen, tur att du hittat en lösning. Grattis till vinsten, hoppas du hittar något fint. Trevlig helg!

Fru Venus sa...

Grattis och hoppas du mår bättre :-) Kram

Lobben sa...

Hej. Det låter som du har det lite tufft, men mitt i alltihop så verkar du vara en turgumma. Du har även vunnit mohair garnet hos mig.
Annette

Änglarnas hus sa...

Roligt att du vill vara med i min utlottning! Lycka till!!

Varmkramen ifrån sanne