tisdag 13 mars 2012

Ändring... igen...

Det är då fasen vilket strul det kan bli när man byter medicin! Halva dosen blir för låg och dubbel dos blir för hög... Iallafall har jag fått prata med doktor Hejco igen och nu ska vi ta och öka dosen med 30 mg och se om detta hjälper. Jag blir lite frustrerad att ha såhär ont, man kan ju knappt tänka!

Stickningen har legat lite på is men imorgon kväll blir det stickning hos Anette. Då har jag hunnit ta en dos med den nya dosen så kanske blir min kropp lite mera "stickvänlig"! Sen MÅSTE jag väl ta mig i kragen och fota det jag har stickat... Jag ska verkligen försöka, jag lovar! Hur kan det vara jobbigt då? Ta lite kort liksom... Tala om att man är svag i kropp och själ...

Nu ska jag sbnart åka till apoteket och dollarstore. Jag ringde om dessa tuggummi som jag fått betala för mycket för så det var bara att komma in så fick jag pengarna tillbaka. Vilken tur, hon kunde ju likaväl ha sagt att jag inte kunde bevisa det. Så nu ska jag snart försöka linka mig fram med en kraft som man bara får av en sak: LÅGA PRISER! 

Inga kommentarer: