måndag 12 mars 2012

Jag känner suget i städ-tarmen!

Jag tror jag mår bättre, det borde jag göra när jag känner för att städa! Solen skiner in genom de oerhört skitiga fönsterna och man ser varenda dammkorn överallt. Visserligen har jag hemtjänst som städar men dom städar inte fönster eller lister... Ska man ha riktigt städat får man ringa en städfirma, så är det faktiskt!

Jag har tänkt att ta lite, lite varenda dag så det blir gjort. Innan min medicin började strula tog jag och rengjorde ett element varje dag. Fatta vad katthår som sitter bakom! Igår fick katterna en dust med super-kardan och jäklar vad hår en katt kan ha! Tussan har spytt upp några hårbollar sista dagarna så då är det väl bäst att borsta som fasen. Hellre borsta än hårbollar!

Buddha är inte så glad i detta med borstning som Tussan är. Tussan ligger och spinner och njuter medans Buddha tycker det är lite halvtrevligt i början bara. Efter ett tag (när man är halvfärdig) så tycker han att det får vara nog. Han morrar åt mig! Fast jag struntar faktiskt i detta, jag gör färdigt (tycker ni jag är elak för det?). De små liven vet att om man har blivit borstad så får man Whiskas-godis!

Jag har sänkt min medicin självmant eftersom jag hade enormt med biverkningar. Nu ligger jag på halva dosen jag hade innan och jag hoppas att det känns bättre. Jag mådde så jäkla illa och hade så ont i magen när jag tog dubbla dosen. Ville inte äta alls (fast det kunde ju varit bra ett tag ju...). Räcker det inte får jag väl slå Hejco en pling och be honom höja lite, lite. Jag vill absolut inte lägga mig för högt med smärtlindringen.

Hoppas ni alla har sol idag för det har jag! Ha det gött alla ni och sköt om er!

11 kommentarer:

Reidun sa...

Du gör helt rätt som inte låter katten bestämma. Det är du som är ledaren.

Anonym sa...

Någon lust att städa känner jag liksom aldrig. En lust att ha det rent känner jag däremot. Hoppas du hittar en lagom nivå på pillren så att du kan få må så bra som möjligt hel och hållen.

Pia sa...

Du milde tid!!! Vet du vad? I morse, då jag ståd i duschen, så tänkte jag, att nu måste jag söka rätt på "vimsiga mamman" och höra mig för, hur hon mår! OCH SÅ "STÅR" DU DÄR!!!! Detta om något är telepati!!!!!

Städa. Jag ser knappt ut genom fönstrena, men solen ser nog sin väg hit in och visar allt helvetes skit!!! Fy fan så det är smutsigt. Men istället för att städa, denna lediga dag, så sitter jag här vid datorn. Och nu skall jag till en tygaffär och sen på kaffe till en kompis. Och så är dagen slut. Heh...

Trevligt att höra från dig!!!
Bra att du sköter om dig (bokstavligen, med medicinering osv)!

Kraam!
-Pia-

Snäckskalsdalen. sa...

Sol? Lust att städa? Jag kommer och hämtar dig! Idag! Låter strålande.
Här är ingen sol och jag har absolut inte tillstymelse till lust att städa nånting överhuvudtaget.
Skönt att du mår bättre!
Kramar

Sunna sa...

när jag läste det där om elementen och katthår så böjde jag mig ner och inspekterade mina....tror inte jag är kompis med dig längre...

Hamrånge slöjdare sa...

Nån städ-tarm har jag aldrig haft, och nu är det mindre än nånsin med städningen. När solen kommer går man ut och sätter i lä! Sen kan man dra ner persiennerna också, då syns inte dammet lika bra!! Men skönt att du känner för att städa då måste du känna dig piggare!
Men ta bara lite i taget. Kram

Anta sa...

Nää vet du vad städsug??? hur kan man få det, det existerar absolut inte här jag har stora skygglapparna på mej,haha men allvarligt ta det nu lite lugnt så du inte blir sämre igen, sköt om dej och njut av solen ute istället (i lä) mycket skönare. Kram från soligt dalarna

Cecilia sa...

Vet inte om jag har LUST att städa men min fina utsikt skyms just nu av saltgirlander så jag får nog göra något åt det snart!

Bitte sa...

Tack för din fina hälsning hos mig, jag ska beställa tid för att göra ett prick-test eller liknande. Det skulle vara bra att få veta rätt snart vad det är jag är så allergisk mot så jag snabbt kan få bukt med det.

Vad besvärligt du har haft det med biverkningar och trötthet av medicinerna. Hoppas det ger med sig snart! Dosering är inte helt enkelt, jag tycker också att det antingen blir för mycket eller för lite, men hoppas nu att du får till det :-).

Jag tycker också att rätt låt vann i lördags! :-)

Ha en fin dag!

Många kramar
Bitte

monica sa...

Klart du inte är dum mot Buddha, det är ju du som ska vara ledaren och han får finna sig i det, kanske tycker han det luggas lite? Men säg bara ifrån om han morrar, det brukar inte vara så allvarligt menat..... Kramizzzzzz Monica

Madeleineslife sa...

Ja håller med, Tarzan släpper GALET mycket hår! De tar inte slut! De blir tovor på en dag... Han är som Buddha, spinner i början. Sen morrar han & fräser! Vilket matte struntar i, för de måste göras!!!

Hoppas de löser sig med dina smärtisar!
Kramis