onsdag 1 juni 2011

Jag förbereder mig...

Just det, det är loppis imorgon och då måste man ju ha allting klart... Jag tror att jag har det... Vad gör det om allting blir lite hejkon-bacon? Jag har massor som kan säljas, frågan är om allt får plats på ett litet bord... Hur som helst så hoppas jag att skiten säljs för jag vill INTE ha med det hem!

Barnet har fortfarande feber... Märkligt, det sitter något i halsen/lungorna på henne och trots slemlösande och ventoline så vill skiten inte försvinna... Emmys slem har alltid suttit fast som berget! Sen drog ungen bort en tand igår... Hon blev irriterad över att hon aldrig tappade den så hon tog tag och drog... "plopp" så var den ute men det blödde ju lite... Barnet var dock VÄLDIGT glad efteråt för den där tanden hade irriterat henne länge.

Nä nu ska jag göra mig vacker... Eller iallafll göra mig ren kanske? Har ingen lust att gå upp extra tidigt imorgon bara för att duscha... Hoåppas ni som bor i samhället eller lite utanför kommer till Pilaboparken imorgon och handlar som attan! Loppiset är mellan 9-14 och det brukar finnas massor med säljare!
KOM Å KÖP! Eller varför inte kom å säg hej till mig!

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Hade gärna varit där också, inte för att köpa utan för att sälja. Men lycka till och jag hoppas du slipper bära hem nått efteråt.

kajsastina sa...

Lycka tillmed loppisen!
trevlig helg!

Sussry sa...

Hoppas det ger med sig - hostan och slemmet :-(.
Modig tjej som drog tanden.

Lycka till på loppisen.