onsdag 1 juni 2011

Ibland får man hjärtat i halsgropen...

Idag var jag ute på loftgången och satte om de växter som jag kölpte häromdagen. Tänkte att de små djuren skulle få följa med ut så jag satte upp kompostgallret och grejade med växterna. Buddha och Gibson gick ut nästan direkt men Tussan var lite tveksam, hon satt i fönstret länge och kollade in oss...

Till slut vågade hon sig ut och när hon är ute är jag extra vaksam. Hon är nämligen så jäkla smidig, hoppar som en gasell! Allt gick bra tills det flög förbi en jäkla kråka... Tussan hoppade upp och fick tag med framtassarna i räcket! Vilken tur att jag bara var typ en meter ifrån henne! Nu får inga katter gå ut förrän jag har fått upp nät på baksidan!

Efter Tussans hopp tänkte jag att hon kanske skulle vilja gå ut så Emmy och jag tog ut bägge katterna en sväng. Tyvärr blir Tussan så nervös när hon är ute och har sele på sig, hon bara jamar och springer till dörren... Efter två minuter gick vi in igen... Synd om henne att hon ska vara så nervös...

Efter detta satte jag mig och gjorde färdigt ett av mina ufo. Detta är en korg som jag har gjort av vanligt bomullsband som jag tror egentligen var ämnat till att binda upp träd med... Två "nystan" gick det åt varav ett nystan innehöll 60 meter.
Denna korg var otroligt lätt att göra, fråga mig bara inte hur jag gjorde för det är redan glömt! Som vanligt älskar jag att bara göra lite hur-som-helst, det blir bäst så.

Nu är bilen packad med grejer som ska säljas imorgon, växelpengarna ligger i en burk och det enda jag behöver imorgon är ett glatt humör! Kanske inte så lätt att ha det när man måste gå upp tidigt men jag hoppas att det blir en så himla rolig dag plus att jag slipper ta med mig det mesta hem...

11 kommentarer:

Fru Venus sa...

Gasellen låter som min älskade och saknade Tuffs :-) Hoppas det går bra på loppisen imorgon, kvällskram!

Monica sa...

Önskar och hoppas att din dag i morgon blir lyckad!!!!
PS: läcker korg du gjort!
Kram från mig.

mary-ann sa...

lycka till i morron på loppisen :))

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken fin bunke du har virkat! Jättefin och det är bra med lite hippsomhappsan, det blir bäst.
Lycka till i morgon!
Agneta kram

Malla sa...

superfin korg!
lycka till på loppisen :)

Anna D sa...

Ja de där katterna, dom kan få en att tappa andan du! :)

Den där korgen var så himla häftig, såååå synd att du inte kan säga hur du gjorde!!! Helt otroligt häftig alltså. :)

Lycka till på loppiset, själv har jag haft bara otur de senaste gångerna tyvärr. ;)

Ha en fin helg nu!/Kram!

Swethaiparadise sa...

Vad fin korg! Ja du katterna är smidigare och snabbare än vi tror.
Jag kan ha Wiggokatten på balkongen utan att han hoppar upp på räcket eller tror att han kan flyga. Han vill ju inte vara utekatt. Medan Bosse är ute titt som tätt och kollar sin omgivning runt sjön mm.
Kram

www.stinamittilivet.wordpress.com

Ting o Tankar sa...

Så pysslig du är! Korgen blev snygg! Ha det gott. Kram.

Cecilia sa...

Vi vågar inte ha minsta glipa öppet nu när vi är kattvakter. Hon får vara utan tratten en del och då hoppar hon hur högt som helst, en meter upp kräver ingen ansats alls!

Din skål blev väldigt fin, perfekt till frukt eller garnnystan eller nycklar... :-)

Anonym sa...

De kan vara rackarns så snabba de små liven.

Pia sa...

Hej vännen, längesen jag kommenterade, jag veeet.. jag är värdelös.. men har varit lite off på senaste tiden. Men du, smart att ta med växelpengar.. ha ha ha det gjorde inte jag då jag sålde på loppis sist... man lär av sina misstag. Nästa gång en STOOOR burk med växelpengar!!! Läste om ditt cellprov. Skickar en stor kram och hoppas att det inte är ngt elakt... men jag kan förstå din ångest kring detta. Läste även om din erfarenhet av förlossningen och det... hua jag får rysningar. jag har gynskräck och ska boka tid nu för att ta ut min spiral... gruuuuvar!