fredag 28 januari 2011

Oj vad trött man kan vara...

Nu tror jag inte jag kan skylla på vädret även om det slog om och singlade ner vitt från himmlen... Jag höjde ju mina plåster från 25 mg till 30 mg och därför är jag trött. Fast mest har jag nog huvudvärk... Medicinen gör att jag slappnar av och när jag slappnar av så orkar jag inte riktigt hålla upp huvudet (musklerna är fruktansvärt dåliga märker jag...) och då kommer huvudvärken som ett brev på posten.

Märkligt, jag höjer värkmedicinen och får MER värk...Det blir väl så nu i början, jag har stödkragen på så det ordnar sig nog.

Mina djur verkar fatta att matte är sjuk, bägge har varit så lugna idag. Buddha hade ett spel i morse men när jag har legat i soffan så har han varit däckad han oxå. Tack och lov för det, en katt som hade hoppat på min kropp när jag sov hade till slut fått mig till psyket!

3 kommentarer:

Rosenvante sa...

Ja, det är ju trist att värktabletterna ger dig sådan huvudvärk.
Djur är verkligen märkliga, jag märker ju det nu om inte annat. Ligger tätt vid mig, tjatar inte på mig om mat som de brukar göra, lämnar mig faktiskt ifred och gosar bara. Ines har inte tjatat om promenad en enda gång när jag varit hemma, tittade bara konstigt på mig första gången jag öppnade dörren och sa att hon skulle ut o kissa, för så brukar jag ju aldrig göra men till slut gick hon ner för trappan och tog ett varv runt huset och kom in igen, glad som vanligt och kröp ihop vid mig igen. De är för söta.
Hoppas det blir bättre för dig även om du måst bära kragen för att slippa värken.
Ha en skön kväll och klappa om de fyrbenta. :)

Marie-Louise sa...

Usch och fy för att du mår så dåligt. Men ja djur är märkliga, det är som om dom känner in hur vi mår hela tiden. Hoppas att du snart får bra hjälp av den höjda dosen.

Reidun sa...

Jag har ju råkat ut för div. eländiga saker men jag har nu inte ständig värk. Hade det alltför många veckor efter båda armbrotten, där jag fick byta ut en axelkula. Då trodde jag att jag skulle bli tokig. Morfintabletter och allt annat...
Jag fattar inte att du står ut oavsett tabletter eller inte!!