söndag 4 december 2011

Varma vantar...


Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag skulle sätta in bilder på mina vantar.De här ovan trixade jag ihop igår, de är dock inte fästa än. Enligt beskrivningen så är det barnstorlek, typ 8-10 år.

Här nadanför är vantarna som jag har stickat efter en beställning, garnet är Navia passion, beskrivningen är på lovvika-vantar. Jag är nöjd för detta är mina första vantar, jag kunde!


Sen gjorde jag ett "Renée-mönster", det blev jag oxå rätt nöjd med.


Här under är regnbågssjalen som oxå är en beställning. Den är stickad i Kaunis regnbågsgarn, ett av det skönaste garn jag någonsin stickat med...Här i Anneberg började det snöa idag på förmiddagen. Inte för att det är någon snö som lägger sig men Buddha hade fullt upp med att kolla vad det var som åkte ner från himlen!


Nu ska jag lägga mig i soffan och vila upp mig inför bakningen imorgon. Jag längtar verkligen efter saffransdoft och nybakta bullar!

9 kommentarer:

Hamrånge slöjdare sa...

Du är ju jätteduktig på att sticka vantar! Sjalen har så härlig färg!
Snygga gardiner du har i fönstret.
Lycka till med baket!!

Pysselfarmor sa...

Så snygga och riktigt varma och sköna!

Rosenvante sa...

Åh så snyggt. Får man sno din idé på vantarna? Den var mycket snyggare än de som ska vara där.
Sjalen var verkligen jättehäftig, och garnet vet jag ju hur underbart det är.
Jaha, då är vantstickare nu då, grattis till träsket. :) För nu blir det väl flera eller hur?

Fru Venus sa...

Herregud vad du är duktig och kreativ! Annars föredrar jag Buddhas stil, även om vi inte är i närheten av snö :-) Nattikram

EDS Mamman sa...

Hej vänne, underbara vantar!!! kan inte jag få beställa ett par vantar av dig?? gärna lovika, eller gråa med vitt mönster på??? skulle var hur kul som helst! och ull som är så varmt.. eller vad man nu stickar med. Är så avis på dig som stickar så bra, jag kan sticka tjocksockar, men inte blir dom lika fina som min mosters inte.... och sjalen, hur fin som helst, vad är det för slags sjal och var beställer du dina garner ifrån? många frågor men jag är ju sån, frågvis som attan :-)

Kramis, ps lycka till med baket i morgon!!!

Sunna sa...

du har ju lyckats med superfina vantar, sträck på dig och var stolt

ime sa...

Åh vilka fina saker du stickar!
Kram kram

Snäckskalsdalen. sa...

Så fint du har stickat och så oerhört prydliga vantar för att vara första gången, pilligt tycker jag, men du har verkligen fått till det. Och Renée randen var ju läcker. Och sjalen. Och Buddha!
Agneta kram

Lisbeth sa...

Måste säga att jag är imponerad. Vilka snygga alster du gjort. Är du nu riktigt säker på att det är rätt dag för bakning.
Ha en skön dag