lördag 12 november 2011

Vad det är skönt att lördags-slöa...

Jag har då inte gjort mycket idag... Har gått ett varv runt huset och dragit upp början på en sjal som helt plötsligt hade en maska för lite, grrr... Visst bli man en aningens förbannad! Vi kan fråga Anette hur arg man kan bli, hon uppfinner nya svordomar ibland när hon är förbannad (vilket är ofta!)!

Emmy har kommit hem oxå, ordningen är återställd... Hon håller på och spelar in egna filmer med mobilen. Vi har kollat på dessa och skrattat som fasen! Hon pratar nämligen engelska och det är inte alltid som språket är som det ska, det blir både svengelska och andra språk tror jag. Roligt är det iallafall!

5 kommentarer:

Hamrånge slöjdare sa...

Det känns bra när man har barnen hemma innanför dörrarna! Det är bara att börja om från början med sjalen! :-)
Ha en skön söndag!!

Anonym sa...

Sånt kan göra att stickningen hamnar i en korg och aldrig kommer upp igen.

Anna S-I sa...

Härnere slappas det för fullt pjyamasläge än .Jag har inte glömt dig bara fmkt av den goda not eds:en här grrr.Men den ger sig snart .Ser att du stickat på .Du är så duktig här skall tillverkas tomtar på soffkanten idag.kramisar

Rosenvante sa...

Så där kände jag också när Claudia var vid sin pappa och kom hem igen. Det var liksom nått som fattades här hela tiden. Nu är det ju tomt jämnt, ingen av ungarna är på ön.
Hoppas du fått en skön söndag också.
Kram

messan sa...

Slöa på helgerna det är gott det:). Jag hade min slappardag i lördags oxå, så skönt!
Kramar