fredag 11 november 2011

Jag kan, jag KAN!

Jag har alltid sagt att jag inte är bra på att läsa mönster... Det är jag väl inte heller men om sanningen ska fram så har jag blivit bättre och jäklar vad glad man blir när det släpper! Igår fick jag ett sms om jag kunde sticka ett par vantar åt en tjej... Jag funderade lite och hittade ett mönster och garn och började sticka. Vips så var en vante färdig! Tjockt garn gör ju att det går fort som attan, nu ska jag bara göra en till och "pimpa" den så det syns att jag har gjort den. Sen ska ni få äran att se detta mästerverk... Eller vad det nu kan bli... Man vet ju aldrig...

Nu ska jag se om jag hittar något att mumsa på... Sov gott sen mina små vänner!

5 kommentarer:

Hamrånge slöjdare sa...

Roligt när man märker att man inte är så dum som man trott!! Eller hur! Ska bli spännande att se dina vantar! Ha en trevlig lördag!

Cecilia sa...

KLART att du kan! Det har jag vetat hela tiden! :-D

Shamrock sa...

hoppas att du oxå sovit gott. Nyfiken på de pimpade vantarna

Sunna sa...

trägen vinner det borde väl du veta som är så envis.. klart du fixar ett par vantar

Anonym sa...

Jag skickade efter 21 garnnystan stickgarn från Vartofta häromdagen. Jag fick garnet fort som sjutton. Vilka härliga färger.
Jag vet inte varför jag köper en massa garn. Jag får ju som du skriver ont som attan när jag försöker sticka. Men det är någon slags tillfredställelse bara att sitta och titta på nystanen.
Man kan ju alltid hoppas att det ska bli något stickat av det. Jag har en skrållandocka som behöver nya sockor. Ska väl kunna åstadkomma ett par små docksockor. Här hos mig är det disigt väder till max och det är Ca 3plusgader ute.
Ha en bra dag.
Margit(maxelonia)