måndag 28 november 2011

Lite vimsig kanske?

Åter igen har jag gjort en riktig tabbe på grund av min enorma vimsighet... Jag har hela tiden trott att det var IDAG som Marie (min ledsagare) och jag skulle baka men ack, ack... Det är liksom NÄSTA måndag. Gissa vem som har köpt hem grejer? Mjöl är ju inget som förstörs men all mjölk, vad ska jag göra med den? Det blir nog en sockerkaka om dagen gissar jag men å andra sidan kan jag bjuda hela samhället sen!

Annars är livet lite krassligt, jag är fortfarande hes som en kraxande kråka och kanske är det tur att vi ska baka NÄSTA måndag så slipper jag att smitta ner både Marie och alla bullar. Jag har att göra ändå, jag har två katter som fäller så in i norden. Hur kan ett så litet djur ha så mycket päls?

10 kommentarer:

Snigel sa...

Katter är fyllda med päls även invändigt. Det är liksom stoppningen i dem. Enda förklaringen jag har, då jag har samma problem. Med all päls de dräller omkring sig skulle de vara nakenkatter annars.

Anonym sa...

Vimspanna!Här har du en som har koll på allt ;) - NOT!!! Denna dagen är fullspikad, annars hade jag kunna komma och baka i alla fall! Smitta mej kan du inte, för jag är redan förkyld. haha! Kramar och syns på måndag...

Lisbeth sa...

Vad tror du om att koka risgrynsgröt och frysa in. Det går ju åt en del mjölk till det
Se till nu att krya på dig helt och hållet

Snäckskalsdalen. sa...

Ibland blir det fel, men bra ändå! Du får koka gröt, det är gott, risgrynsgröt...mmmmm. Och lenande för halsen. Krya på dig!
Agneta kram

Hamrånge slöjdare sa...

Man kan frysa mjölk om det är 3%
Annars får du göra en massa pannkaka och frysa in.
Hoppas du mår bättre snart.
Kram

Anonym sa...

Vi hade katter i mitt barndomshem. Jisses vad de fällde päls.
Här i Uppsala hade vi blåst till max igår. Första snön råkade komma ner också.
Idag är det solsken och det är någonstans mellan 2-3 grader varmt ute.
Kanske jag ska baka lussekatter idag.
Vågade inte igår ifall strömmen skulle försvinna.
Ha en bra dag trots förkylningen
Kram
Margit(maxelonia)

Sunna sa...

risgrynsgröt sväljer en hel del mjölk och är så hiskeligt gott

Rosenvante sa...

Oj, tur du har katter som kan hjälpa till med mjölken om det vill sig illa. Eller så bjuder du in alla grannar på nybakade sockerkakor eller vad du nu kan tänkas göra.
Kram

bakom berget sa...

Va mysigt det låter med bakningen. Men vet du...du kan frysa mjölken. Det går jättebra. Då behöver du ju inte göra av med den eller kasta bort den. Du kan ju spara den till nästa måndag bara.
Hoppas du kryar på dig fort nu.
KRAM!

bokrikedom sa...

Var inte ledsen, du är inte ensam - skulle köpa grejer till lussekatts-baket idag, men kom hem utan både saffran och kesella! ;)
Som tur är har jag inte långt till affären, men ändå.......

Hälsningar från en som tittar in på din blogg ibland, och tycker det är väldigt givande, en blandning av allvar och humor! Och så har du så söta katter!