torsdag 24 november 2011

Dagens "att göra"...

Jag ska hitta ett garn, det låter väl roligt? Jag har fått en beställning av en tjej som vill ha en snurr-halsduk i regnbågsfärger. Nu undrar jag om jag ska ta olika färger på garnet eller köpa ett nystan som redan är randat?Det sista blir väl smidigare antar jag. Kolla på garnwebbshoppar är ju inte helt fel!

Känner mig lite off idag... Märker att de där sprutorna jag fick i nacken börjar släppa, de höll i en vecka men nu börjar helvetesvärken krypa fram igen. Bara bita i det sura äpplet och få fler sprutor antar jag... Tur att min sprutskräck numera nästan är botad, annars skulle jag nog vara ett nervvrak! Och ska jag kunna sticka så MÅSTE jag ta sprutorna. Utan stickning vore livet bra trist, inte sant?

Tack alla som kommenterar hos mig trots att jag inte har surfat runt hos er på ett tag, jag orkar liksom inte... Ibland har man fullt upp med att leva helt enkelt... Så en STOR kram till ER ALLA!

6 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Usch, hoppas att det bara är en villfarelse att värken är på väg tillbaka. Stackars dig. Men bakar fint gör du och jag tycker att ett färdigrandat garn borde vara bäst.
Jag panikade lite när jag kom på att det är advent till helgen, vilken mer eller mindre börjar i morgon.......grrrrkkkk......
Agneta kramar

EDS Mamman sa...

Hej vännen, ja men så är det ofta för mig med, jag orkar inte heller surfa runt på alla bloggar som jag vanligtvis läser och VILL läsa. Det handlar mer om att man inte orkar..

Jag är så avis på dig som iaf kan sitta och skapa med händerna. Jag vill oxå kunna... jag kan ju sticka grunderna... men inte efter mönster och just nu känner jag mig enormt fångad i min egen kropp och jag längtar just nu tills jag får en tid hos dr H, då åker vi ner jag o min man... en väl tilltagen tid.

Han har pratat om blockader till mgi med... synd att vi bor så långt ifrån, men samtidigt så är jag så tacksam över att ha en sån bra läkare, tack vare dig... kram kram

Rosenvante sa...

Nej, det där lät inte kul.
Jag blev så sugen på din kaka så jag köpte allas, men det var väl inte i detta nummer receptet var med? Nu har jag bara bläddrat lite snabbt men inte sett den, men en massa andra goda grejer såg jag allt. Hm, nu måste jag ta mig i kragen o baka nått snart.
Hoppas du slipper sprutorna, men om inte, då är det ju skönt att det finns så du slipper värken.
Kram

Sunna sa...

inte är det ett tvång att alltid kommentera, att ha blogg och bloggvänner ska ju vara kul och inget tvång, hoppas nacken rättar till sig så du kan sticka igen. jag skulle absolut satsa på färdigrandat

bakom berget sa...

Bry dig om dig själv nu. Vi finns ju kvar här när du är sugen på att slänga iväg en kommentar eller två. Var rädd om dig och sticka lugnt!
Kram Åsa.

Hamrånge slöjdare sa...

Jag tycker du ska ta färdigrandat garn, det är så roligt att sticka av. Hoppas din värk går tillbaka.
Kram!!