torsdag 13 oktober 2011

Jävla huvud...

Mamma och jag brukar prata om en bytarbank... Tänk om man kunde få ett nytt huvud när man har en massa huvudvärk eller kanske lite mer realistiskt; man fick nya leder när ens egna värker som fasen. Det vore väl VÄLDIGT bra? Tyvärr så får man ju leva med krämpor både här och där... Idag är det huvudet som spökar rejält. Mår så där illa oxå... Jag ska träffa en kompis idag så det får banne mig släppa innan dess!

Igår träffade jag oxå en kompis, en gammal jobbarkompis (fast gammal är hon ju inte direkt). Vi var ute en långrunda med hennes hund och solen sken så fint... Dock kan jag säga att jag hade både mössa och vantar plus en filt över benen men jag frös ändå! Vintern är på väg fast man vill inte riktigt kännas vid detta... Inte än... Jag vill ha höst lite till!

Idag kommer en annan kompis på besök, nu jäklar är det rusch på den fronten kan jag säga! En annan sak som det är rusch på är klockan... Vad tiden går fort!!! Jag kan ärligt säga att jag hinner inte med någonting! Dagarna rullar på i en hastighet som jag inte riktigt hinner med, varför känns det så? Känner ni likadant?

4 kommentarer:

Hamrånge slöjdare sa...

Härligt att du har vänner som kommer på besök! Mindre härligt att ha ont. Jag hade också huvudvärk i går, men det känns bättre i dag. Klä på sig måste man ju nu. Sitter man stilla blir det ju kallare ändå. Här blåser det som sjutton i dag.+5gr men det känns kallare. Ha det så trevligt med din kompis!!
Kram

Lisbeth sa...

Du ser hur bra det löste sig i veckan. Du var ju lite orolig för att det skulle bli långsamt utan dottern. Riktiga vänner ser till att förgylla tillvaron när någon känner så
Gläds med dig inte för huvudvärken men för det sociala livet. Jag är skitdålig på

Anonym sa...

Det där med att tiden går fort håller jag fullständigt med om. Det
rullar så fort att jag brukar säga till min man. Vadå har det gått en vecka igen. Det är skrämmande tycker jag. Men nog om det.
Stackars dig som har huvudvärk. Själv värker min rygg till tusen.
Jag måste stryka gardiner idag.
Min man fick för sig att han skulle tvätta fönsterna i vår lägenhet igår.
Jag tackar ju för det för jag kan inte klättra och kliva.
Här skiner solen för fullt idag.
Hoppas din huvudvärk ger med sig.
Ha en så bra dag du kan
Kram
Margit(maxelonia)

Snäckskalsdalen. sa...

Japp, måndag och fredag hela tiden och jag tänker mig trött mellan varven och inte ens hälften av det jag vill göra blir gjort, men va sjutton, det går ju ingen stans och vi har ju lite höst kvar (jadå, vintern kan inte komma ännu, får vi verkligen hoppas) och hela vintern framför oss.
Agneta kram