onsdag 28 september 2011

Såg ni?

Såg ni att jag har bytt min profilbild? Jag var allt lite trött på min själv i full "snöstorms-utstyrsel" så nu fick det bli en "fan-vad-jag-ser-bra-(ut)-bild". Jag kan ju byta tillbaka om vi får en djävulsk vinter...

Jag har drömt en massa läskigt i natt. Fast genast när jag vaknade mitt i natten så tänkte jag att jag skulle komma ihåg det för det hade passat att skriva en bok om. Tror ni jag minns det? Ack nej... Det var iallafall jäkligt spännande så nu gick ni miste om min debutroman... Jag kanske hade blivit den nya Camilla Läckberg juh... Snyft...

Idag ska jag försöka ta tag i mig själv... Kanske åka rulle i det fina vädret? Kanske gå ner till Anette och sticka? Allt är ju möjligt om jag nu bara inte får den stora sömn-sjukan... Den kan slå till precis vilken tid som helst och den struntar fullständigt om jag ska göra något, den är fullkomligt obarmhärtig alltså!!! Har jag gjort något på dagen som tröttar ut mig så slår den till som ett brev på posten... Inget att göra åt, det är bara att följa med sömnvågen och se glad ut...

Detta med att sova, jag är ju sjuk och har därför ett enormt sömnbehov men hur har ni "vanliga" människor det? Är ni pigga som lärkor eller onormalt trötta? Ska bli kul att se om någon svarar att de är pigga som lärkor det jag kan läsa mig till på webben är att alla är trötta... Tror vi alla behöver flytta till ett soligare land helt enkelt! Fast de kanske blir trötta på Hawaii oxå?

11 kommentarer:

Baronessan sa...

Klart att vi också är trötta. Alla är trötta. Tror mest att det beror på att folk är uttråkade av alla måsten och stress.
Själv är jag trött av att inte ha någon vettig sömn någon enda natt. Inte ens om jag tar en sömntablett får jag sova hela natten. Jag skulle nog ha blivit nattjobbare istället.
Men jag är inte sjuk och jag har inte ont så jag har ingenting att klaga över.
Alla dom där människorna som är pigga som lärkor har säkert ADHD och då får dom medicin för att lugna ner sig :)
Snygg bild, det såg lite svettigt ut i somras när du var så där inlindad :) Kram!

Anonym sa...

Jag är urtrött. Kan somna där jag går och står. Jag sitter i en fotölj och sover p.gr.av att min rygg och höfter ömmar så in i nordens.
Jättesnygg bild på dig. Sånna glasögonbågar skulle jag också vilja ha.
Jag ska försöka ta mig ut ur lägenheten idag. Har grannar ovanpå mig som totalrenoverar sin lägenhet så det är ett himla oväsen så jag tror jag blir tokig.
Hälsningar från ett gråtrist Uppsala.
Margit(maxelonia)

Uffematten sa...

Är också TRÖTT, tröttare, tröttast... Undrar om det beror på solbrist??
Eller måsten och stress?? Eller bådadera...

Kramen!!!

Hamrånge slöjdare sa...

Jättesnygg bild på dig!!
Synd att du inte minns din dröm, men det är ju så det är, man kommer ihåg det när man vaknar sen försvinner det.
Jag är trött lite då och då, sover inte hela nätter utan vaknar och snurrar, då är man inte pigg hel dagen. Är det sol blir i alla fall jag piggare!!

Shamrock sa...

Hade varit spännande att få läsa din bok. Och vi är oxå trötta men förmodligen inte lika trötta som de med sjukdomar

Lisbeth sa...

Tänk om man kunde spela tillbaka livet några dagar. Då hade du kunnat trycka på rewind och anteckna din dröm. Är du säker på att du inte kan bli en Camilla ändå?

Malla sa...

Jaa jag såg din nya bild - kul att få se dig lite närmre, jag bara älskar dina glasögon!
Och snygg är du!

Ninja sa...

Härligt att ha en "jädrar vad jag är snygg" profilbild. Om trötthet så kan jag konstatera att jag varit ovanligt pigg den sista tiden, men jag lider också av en sjukdom som gör mig onormalt trött emellanåt. Och den tröttheten kan inte sovas bort....

Snäckskalsdalen. sa...

Du har bytt till en finprofilbild men den gamla gjorde mig alltid så glad, jag tyckte den var så full med humor......jag log alltid för mig själv när jag fick syn på den.

Det hjälper inte att vara på semester, man är ännu tröttare nu.....jag sitter på altanen nu i värmen och skriver och jag är så trött så, inte hjälper varken det ena eller det andra.

Jo, lite hjälper det nog kanske....

Ha det gott, kramar
Agneta

EDSmamman Pia sa...

jag hatar min trötthete, den gör mig förlamad, samtidigt som är så sjukt skönt att få krypa ner under täcket och bara låta kroppen sakta få slappna av in i sömnen..... men sen då jag vaknar av att det är mörkt ute... då mår jag inte alls bra.... så det är både jobbigt och skönt med sömnen..... många gånger känns det som att jag sover bort mitt liv!!. skönt att du skriver om detta.. kramar P

Pysselfarmor sa...

Jo jag reagerade direkt på profilbilden - snygging!

knappt jag vågar säga det, men jag är inte trött.... ;-))
har läst allas kommentarer och känner mig som en utböling därmed....