söndag 28 augusti 2011

Vad bra det är med snälla vänner.

Sedan jag fick mitt rygg-pajj så har jag inte kunnat gå i "min" skog... Något som jag verkligen saknar, det enda som jag är förbannad över att inte kunna göra tror jag... Idag ringde Anna-Britt och sa att hon hade plockat lite åt mig:


Göta-Petter, blir man glad eller? Och en blomkålssvamp till råga på allt, den godaste som finns (den och sotvaxskivling ligger i topp på min lista). Visst att man vill gå i skogen själv men detta är ju nästbäst! Att ha vänner som tänker på en är något man ska vara glad över, de växer inte på träd inte! TACK!

Denna dagen har varit jobbig, jag har fått lida över loppiset igår... Satt nog stilla lite för mycket för idag har jag sådana känningar från ryggen, det strålar ut i armarna och benen mer än vanligt plus att det känns som om jag får förlossningskramper i underlivet. Det sistnämnda är INTE mysigt direkt...
Än så länge har det inte släppt i ryggen och när (om) det gör det så hoppas jag att det är höst och jag hinner med en svamp-runda. Hoppas, hoppas, hoppas....

6 kommentarer:

Shamrock sa...

Blomkålssvamp har jag aldrig sett tidigare, men de där gula känner tom jag igen

Rosenvante sa...

Sådana vänner växer inte på trä inte.

Hamrånge slöjdare sa...

Vad härligt med såna vänner!! Blomkålssvamp har jag varken hört talas om eller ätit. Synd att du ska ha så ont. Hoppas det släpper snart.

Tjillevipp morsan sa...

Jag hoppas också för din skull att du kommer ut i skogen- jag gillar att plocka svamp men inte att äta den :) Hoppas din rygg ger med sig snart, måste vara skitjobbigt- smärta är förödande.. Stor kram tillsammans med en förhoppning om att du snart kommer att må bättre!

..frisyren klär dig by the way ;)

Snäckskalsdalen. sa...

Stackare som har så ont....

Den där blomkålssvampen minns jag att du plockade förra året! Jag tror att jag såg en sådan i min skog då, men jag vågade mig inte på den.

Gulligt med snälla vänner!

Agneta kram

Anna D sa...

Sådana vänner är jag också välsignad med, visst är dom underbara! <3
Trasig rygg och svampskog är ju inte precis det lättaste.

Kram!!!