tisdag 2 augusti 2011

PMS?

Kan dett vara det som spökar? Jag vet inte om man kan ha PMS när man inte har mens, iallafall så har jag känt mig så jäkla sur idag... Kanske beror det på att jag har haft huvudvärk hela dagen, eller så är det för att det är varmt så in i Norden. Nu har värmen kommit kan jag meddela... Eller så beror det på "dagen-efter-kännigar" från igår, jo så är det nog...

Alltså har jag inte gjort så himla mycket mer än att tvätta idag. Nu ska jag ta och tvätta mig själv oxå, man luktar ju gam efter en sådan här svettig dag! Duschen nästa!

6 kommentarer:

En häxa på Vift sa...

jo, pms har man ju före mens, det står för Premenstrual syndrome. Inträder vanligen vid ägglossning och håller i sig tills mensen kommer, vissa känner inte av det förrän dagarna före mens andra inte alls, andra 2 veckor per månad då.

Cecilia sa...

Hoppas att duschen gjorde susen!
Jag brukar bli på bättre humör av det men ju surare jag är desto segare är det att ta sig in i duschen...

Anonym sa...

Jag hade väldigt besvärligt före innan jag fick mens. Kunde nästan gå ut och slå till första bästa person jag mötte. Min mens har upphört men jag kan ha känningar vissa tider i alla fall. Förbaskade skit som vi kvinnor ska behöva stå ut med. Jag önskar dig en skön och lagom solig dag.
Kram
Margit(maxelonia)

Tantaluran sa...

Själv duschar jag 453 gånger varje dag nu. Gillar moln har jag kommit fram till!

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, i den här värmen kan man lätt bli lite kinkig, så fort det ställs krav att man ska vara piffig och fräsch så känner jag att jag vill gå och gömma mig......men samtidigt är det gott att det är varmt och fint!
Men puuuuuhhh...
Agnetakram

Anna D sa...

Ja du, PMS kan väl komma när som helst va? ;)

Själv är jag nog sur över att jag nyss lutade röka och så ska jag sövas imorgon. ;)
Kram