måndag 1 augusti 2011

Här var det vågor!

Här har vi då två stycken badnymfer. Den ena en aningens försiktig och den andra våghalsig som få... Den våghalsiga är alltså Emmy... Hon är född i fiskens tecken och har alltid gillat vatten.

Pappa och jag satt och slappade i ett par stolar så vi hade utsikt mot vågorna. Pappa läste lite och jag stickade. Rosenlundsbadet har en vågmaskin, när de sätter igång den strömmar folket till!

Kanske inga superbra bilder men man ser att det guppar rätt bra där ute.

Tre timmar i vattnet räckte, det tyckte iallafall vi som INTE badade. Det var fruktansvärt varmt och sitta där och något syre fanns knappt att andas till slut... Med andra ord så var det skönt att gå ut...

Denna dagen har varit en av de finaste dagarna vi har haft och då är vi INNE... Pinsamt... Men vi var ju faktiskt inte själva där inne. Badet är dessutom både ute och inne...
Enda negativa är att man får betala fastän man inte ska bada. Snålt... Inte hade de pensionärsrabatt heller...

Hemresan firades med ett stopp i Lekeryd och deras berömda glasskiosk. Glömde dock att fota glassen, jag som skulle läska alla er och speciellt Anette... ATTANS! Jag kan iallafall säga att jag blev hur mätt som helst och väldigt trött efter den glassen.

Nu blir det lite lugn och ro...

7 kommentarer:

Helena sa...

Vilken härlig dag ni har haft. Vågmaskin låter lite pirrigt, men barn är ju tuffa. Satt ni i vanliga kläder i värmen kan jag förstå att det blev varmt. Det gjorde jag en gång på simskola, och det var tufft.

Hamrånge slöjdare sa...

Det var skapliga vågor. Ser ju nästan ut som storm! Det är likadant här med betalning, följer man med ett barn men inte badar själv måste man ändå betala.

Anta sa...

Förstår att Emmy haft en toppen dag verkar vara ett härligt bad, hoppas att det fina vädret håller i sej ett tag nu. kram

Snäckskalsdalen. sa...

Å där var det hela havet stormar!
Kan tänka mig att dom yngre tycker det är jättehärligt.
Agneta kram

Anna D sa...

Kul för de badande när man äntligen kommer iväg så där! :)
Jag bor ju inte så jättelångt från Jönköping, men har inte provat det badet med barnen än, skulle nog göra det kanske. :) Vi kanske kan göra det samtidigt, så kan du och jag sitta där med våra EDS kroppar och titta på de andra. ;)

Ha det gott nu och hoppas du får sova bra inatt.

Kram

Cecilia sa...

Det är tufft att sitta i badhus och vänta på badare; fuktigt och varmt och ofta obekvämt! :-)
Härligt för Emmy med kamrat i alla fall!

Anonym sa...

Va skönt det verkar. Jag skulle vilja hoppa i det där vattnet. Här är så himla varmt så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Det måste vara varmt för dina djur antar jag.
Ha det så bra
Kram
Margit(maxelonia)