onsdag 31 augusti 2011

Man ska tydligen inte ropa "HEJ"...

Det tog nog fasen inte mer än 10 minuter efter det att jag skrev hur glad jag var över att värken hade avtagit lite förrän det slog till... Nu slog det till med full kraft, jag trodde jag skulle krypa ur skinnet, det var som den djävulskaste mensvärk gånger 1000. Snabbt i med tabletter och jag är så tacksam att de hjälper för vad hade man gjort annars? Psykakuten antar jag...

Hoppas ni har haft en trevlig dag, jag har faktiskt haft relativt bra trots värk. Det har varit sol idag och det känns som om det är sällsynt nu för tiden. Så jag har njutit även om jag inte har varit ute eller i skogen. Man får liksom vara glad ändå eller hur!

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Skit ock! Hoppas det är bättre redan!

Jag har med nöje läst om koftan, den blir jättesnygg och vilket fint garn du hade hemma!

Och så var det jätteroligt med garnwebshopparna, jag har sparat adresserna.

Du har handlat från den turkiska och det har fungerat bra?

Krya på dig nu i den eländiga ryggen....säger jag som sitter ute på verandan insnodd i filtar och massor av ljus runt mig!

Kramar

Agneta sa...

Usch för att ha värk. Jag vet ju hur kinkig jag blir när jag har lite ont någon gång ibland....

Fru Venus sa...

Vad jag önskar att jag kunde göra något för att du skulle få det lättare.... KRAM!

Cecilia sa...

Bra i alla fall tror jag att du "hann" känna hur det borde vara?! Och skönt att det finns värkdämpare att ta till! Hoppas att nästa braiga stund blir längre!

Sunna sa...

visst finns det saker att vara glad över i allt elände, min syster har ett ordspråk som lyder -bara att bryta ihop och resa på sig igen, ha det gott