onsdag 31 augusti 2011

Jag är glad idag!

Jag har faktiskt alla anledning att vara just glad, värken har nämligen gett med sig en aning!!! Tänk vad det kan göra bara det släpper lite, lite granna... Psyket tar så stor skada när det maler precis hela tiden, det känns som om man är precis under vattenytan och inte kan simma upp till ytan för att få luft. Så idag ska jag njuta en aning som ni kanske förstår!

Sen är jag glad över att jag gör framsteg med koftan jag stickar. Eftersom jag (för ett år sedan eller nåt sånt) skulle ge mig på att sticka en tröja i Järbos Stella som gick helt åt skogen så blir man glad när det faktiskt går bra. Här ser ni hur mycket av bakstycket som jag har stickat än så länge:


Det är barnet som har valt färg, lite tur blev det för jag hade ett sådant nystan hemma så jag kunde börja direkt. Själv ska jag göra en i det brunmelerade garnet hade jag tänkt.
Så här ser den ut färdig:


Emmy fick välja mellan en rad olika koftor (alla av den enklare sorten, inga flätor eller så) och hon villa ha denna. Jag tycker själv den är snygg och framförallt så är det ett väldigt enkelt mönster, det gillar jag! Garnet (det resterande alltså) har jag beställt från Agnetas vävbod som är bland det absolut billigaste jag har hittat av alla webshoppar som finns. Har man inte mycket pengar så måste det vara billigt!

Vilken webshop tycker du är bäst och brukar beställa ifrån?

Själv har jag beställt från olika, den roligaste är nog Garnkorgen, det finns så mycket som är snyggt där. Passar kanske inte min plånbok men fönstershoppa går ju bra!
Vartofta garn är en webshop med bra priset, dock är väl deras sortiment lite skralt men priserna är som sagt bra.
Anette och jag har beställt en del från Yll o Tyll. Här är det inte direkt billigt men de har bra sortiment och har drops rea så brukar vi beställa.
En webshop som jag gillar är Stäkets Hantverk och Design. De har lite udda saker som ingen annan har.
Är det tisdag så ska man göra ett besök på Yarn Paradise. Detta är en webshop i Turkiet så ni kanske förstår att frakten blir lite hög. Å andra sidan är det alltid superrea på tisdagar och trots frakt kan man göra otroliga fynd!

Så nu har ni fått reda på var jag shoppar garn. Låter som om jag handlar som fan men jag kan meddela att jag handlar bara om det är rea, sådan är jag! 

5 kommentarer:

Melinda sa...

Och nu när du inte har så mycket värk så tar du och INTE gör nåt som får dig att få värk! Utan ta en lugn dag idag och njut!!! Kram sis

Lisbeth sa...

Tack för tipsen ska kolla igenom dom. Oftast så handlar jag i närmaste butik vad jag än ska göra. Vill komma igång direkt när jag väl har lusten. Vilken underbar färg på kofta. Skulle passa perfekt till jeans.
Härligt att det känns bättre
Ha en bra dag

Ulrika sa...

Skönt att värken är lite mindre idag, sådana dagar är härliga.
Och koftan var jättesnygg. Jag gillar sådana kläder, men är dålig på stickning.
Och sådana stora projekt ger jag mig inte på, tyvärr.
Kanske sen, men inte nu.

Hoppas värken är måttlig ett längre tag nu!
Kram!

Marie-Louise sa...

Jag förstår verkligen att du känner dig gladare om smärtan är mindre. Att ha ont jämt tar verkligen på krafterna.
Vilken fin kofta :) vad duktig du är på att sticka. Kram

disa sa...

Skönt att värken har släppt lite! Jag är en trogen Agnetas vävbod beställare jag. Med precis som du gillar jag garnkorgen och Yll och tyll. Vartofta brukade jag beställa ofta av innan jag fann agnetas vävbod. Men jag gör lite lovar på Hemslöjden i stan med.....hm....