torsdag 1 september 2011

Operation KASTA!

Iallafall så organiserar min hjärna den största "operation kasta" sedan jag flyttade hit! Varför har jag då inte gjort detta innan, jag har ju bott här i snart tio år? Jo så här är det: under alla dessa år har jag mått mer eller mindre pyton. Mår man pyton så är inte städa och slänga det första man tänker på eller hur. Nu känns det iallafall som om jag verkligen VILL ha det snyggt i förrådet, jag VILL organisera allt snyggt iordning....

Mitt i all organisation glömde jag visst bort att kroppen inte vill organisera på MITT sätt längre.... Fasen oxå! Just nu behöver jag verkligen en betjänt... Någon som vill jobba gratis?

Visst blir man förbannad när hjärnan redan har gjort saken klar och kroppen inte ens orkar börja... Så trött jag blir på detta.  Men det är bara att organisera om hela skiten och ta det i kroppens takt... Lite, lite, lite, lite i taget så ska det banne mig gå vägen. Jag ger mig ALDRIG!

Ett litet tillägg angående de sidorna om garn som fanns i gårdagens inlägg: Att beställa från det Turkiska går hur bra som helst, man handlar med sitt visa-kort och grejerna kommer efter bara 3 dagar typ. Jag brukar kolla kursen på US-dollar först och räkna ut hur mycket det kommer att kosta, nu är dollarn så låg så passa gärna på att handla MASSOR!!! Glöm inte bort att de alltid har super-rea på TISDAGAR, det är då man ska passa på. Hoppas ni vågar shoppa loss....

6 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Tack för det du berättar om turkiska garnshoppen, det är inte utan att jag blir sugen, men jag har några högar jag bör beta av först......fast det är roligare att handla!
Ja, lite i taget får man ta.....fast man vill annnat.
Kramar

Hamrånge slöjdare sa...

Jobbigt att vilja göra och inte kunna. Du får ta en sak om dagen.
Hoppas någon dag känns bättre så kan du ta tre saker den dan!
Kram!

Snigel sa...

Jag har också börjat Operation Kasta, fast det liknar mest en arkeologisk utgrävning...

Det är några år sedan jag röjde av den tomma halvan av dubbelsängen senast (utmärkt plats för förvaring av böcker, kläder, saker på väg till något annat rum, etc) så jag är inte förvånad att de splitternya jeans jag hittade längst ner i drivan av saker, var alldeles för små.

Jag drömmer också om Ett Välorganiserat Hem, där saker finns på rätt plats, gärna i tydligt märkta lådor.

Dessutom drömmer jag om en rejäl Lottovinst, en duschkräm som gör mig slank, och Prince Charming på en vit häst. (Och om jag inte behåller prinsen får jag ändå behålla hästen.)

Lisbeth sa...

Heja på . Helt rätt tänkt man får organisera utifrån hälsan. Jag startade före sommaren och sakta men säkert gick det framåt. Vissa dagar kunde jag bara hålla på 10 minuter men jag gjorde det. Tyvärr gick luften ur när vattnet rann in där i juli. Nu är allt värre än det var innan. Får se när lusten faller på
Ha det bra

Cecilia sa...

Jag håller på med långsamma operationen kasta också. Tror jag samlat på mig mycket när barnen varit små i tanken att det kan vara bra att ha eller att det skulle sparas till dem. Sedan har jag en make med ekorre-gener så det blir inte så mycket slängt som om jag rådde helt själv... :-) (Kanske tur, det?)

messan sa...

Jag vill också ha en betjänt här hemma hos mig:). Men...visst är det skönt att slänga saker känns liksom lättare efteråt.
Ta en sak i taget så går det bättre och man orkar mer.

Kramar till dig