söndag 21 augusti 2011

En riktigt jävlig dag...

Ibland så har man sådana dagar som man absolut inte räknar till de bästa i livet. En sådan hade jag idag....

Dagen började med att jag inte hittade min bank-dosa till datorn. Gick ner på alla fyra på golvet och när jag reste mig så kände jag mig lite, lite konstig. Inget att bry sig om alltså. Några minuter senare satte Emmy och jag mig i pappas bil för att ha en trevlig dag i Jönköping!

Efter några hundra meter i bilen kände jag mig lite konstig (mer än vanligt alltså)...  Började svettas, må illa och framför allt så började allt snurra runt! Messade syrran att hon skulle ta med en flaska vatten till bilen så jag kunde ta en tablett till (hade tagit en extra oxynorm på morgonen). Började få sådan jäkla värk oxå, det började mellan skulderbladen, strålade upp i huvudet, in i armhålan, ut i handen, kramp i hela ryggen och helt svag i benen.... Har man ont mellan skulderbladen får man även svårt att andas vilket inte gör saken bättre...

Till slut kunde jag inte röra huvudet en enda millimeter utan att nästan spy och varenda liten sten på vägen gjorde så in i nordens ont. Väl hos syrran tog jag en tablett till. Efter att vi hämtade henne skulle vi gå på A6 och shoppa. Jag var då så dålig så jag fick lägga mig i baksätet... Vi som skulle ha en rolig dag...

Efter en stund kände jag att det lättade något men bara en fis i rymden så jag tog en oxynorm (10 mg) till. Efter en stund började jag äntligen kunna andas normalt igen... Så skönt... Efter en stund kunde jag sätta mig i rullstolen och vi åkte direkt till apoteket för att köpe en stödkrage (hade glömt min hemma) för det gick fortfarande inte att röra huvudet.

Kunde hänga med Emmy och köpa en ny skolväska, sedan köpte vi Mc Donalds-mat och åkte hem till systra mi. Någon lång-shopping fanns inte på kartan idag, lite synd men vad ska man göra? Tur att jag får ta så många tabletter jag vill när jag får ont, så det går över alltså. Nu hoppas jag bara att det var något tillfälligt men jag vet inte riktigt... Vi får väl se helt enkelt...

13 kommentarer:

caja sa...

Åh, det är så tråkigt när roliga saker inte går som planerat...denna dj***a smärta, far och flyg!!!

*kramar om* försiktigt/caja

oumberligating sa...

Det här låter helt åt helvete! Så kan du inte ha det, är det här din vanliga problematik?
I den här familjen äter vi oxynorm som andra äter chips!
Dina symptomen kändes som borrelia först? Hm....nu blev du kanske inte gladare, vem vill att en sjukvårdsbloggare www.jernsaxen.blogspot.com dyker upp med en massa förslag på sjukdomar en Söndagsftermiddag!
Hoppas du känner dig bättre nu!
Krya på dig, kram ifrån Oumberlige Peter!

Cecilia sa...

Usch, detta lät riktigt jobbigt! Bra att ni kunde få köpa den där väskan till Emmy i alla fall.
Hoppas verkligen detta onda drar förbi så snabbt som bara den!

Helena sa...

Det var synd att det blev så när ni skulle ut på shopping. Men kroppen lever sitt eget liv ibland, och gör inte alltid som man vill. I morgon blir det säkert en bra dag, måndagar ska ju vara bästa dagen i veckan. Har just tagit fram yllefiltarna från vinden, det är ruggigt inne.

En häxa på Vift sa...

nämen huvva vad jobbigt det där lät. :(

Mår du bättre nu då?
Kramen

Lejonkvinnan sa...

Usch det där är otäckt! Det låter lite som det jag har då och då och det är fruktansvärt, för mig är just yrseln,illamåendet och värken i nacken värst.

Hoppas att du mår bättre i kväll!

Kram

disa sa...

Vad tråkigt! Hoppas du blir bättre till imorgon. Smeta in ryggen med ormsalva om du har och dra på dig ett underställ (helst i ull) så du håller dig varm. Ha det så bra det går. =)

ime sa...

Hoppas du mår bättre, det lät inget kul att ha det så. När det gäller yrseln och illamåendet känner jag igen det, så visar sej min migrän. Det är så tråkigt när man planerat något, men det kommer fler dagar då du säkert mår bra!
Kram

Shamrock sa...

Vad tråkigt. Hoppas att du mår bättre nu

Anonym sa...

Stackars Dig. Det där låter urläskigt. Jag hoppas att du mår bättre snart.
Skickar många kryapådigkramar till dig.
Margit(maxelonia)

Rosenvante sa...

usch det där lät inte bra. Hoppas det är väldigt snabbt övergående så du mår bättre i morgon. Tur du har tabletter som underlättar men jag kan bara ana hur läskigt det måste vara när det blir svårt att andas också. Huvudet kan jag däremot ana hur det är, som migrän eller hur?
Kram på dig och hoppas du snart är på g igen och kan göra om resan och få en kul dag.

Anna D sa...

Usch vad trist!!! :(
Det är ju lite typsikt att sådant där händer när man har tänkt göra något särskilt...
Krya på dej nu, och jag hoppas det inte är något farligt... :/

Kram!

Snäckskalsdalen. sa...

Den dagen blev inget bra, tur du har dina tabletter och att dom hjälper, men vad säger doktorn. Det är inte så trevligt att bli så där yrslig och eländig, stackars dig, jag tycker så synd om dig.
Hoppas du mår bättre idag.
Agneta kram