torsdag 28 juli 2011

Världen är rätt vacker...

Igår babblade jag om bloggare som är överdrivet lyckliga. Det var rätt kul att läsa era kommentarer, kul att ni skriver vad ni tycker, det gillar jag! Alltså, ALLA får skriva precis vad de vill MEN jag undrar om det finns någon som kan var superlycklig varenda dag, året om utan ens en finne på skinkan som svider som fasen... Fast å andra sidan kanske inte alla vågar skriva om sitt underliv direkt men om själva LIVET iallafall.

Nu till något otroligt vackert (nu blev jag helt plötsligt så där superlycklig, eller?), Jag tog kort på himlen på baksidan en kväll, tala om vackert:


Oftast brukar inte sådana här fina saker bli fina på kort men denna gången ser man verkligen hur det var i verkligheten, fast verklighetens kvällshimmel var allt lite, lite mer rosa.

En annan rosa sak är min orkidé som just nu blommar i mitt köksfönster. Jag lyckades faktiskt ta kort på den när den slog ut:


Efter kortet ovan gick jag med hunden och var borta i fem minuter. Gissa vad som hade hänt när jag kom tillbaks:


Denna gången blev det TVÅ stänglar på den, vilken tur! Dessa orkidéer blommar dock inte lika länge som de "vanliga" gör, lite synd...

En anna snygg "rosa" sak är ju JAG:

Här jag mitt nyfärgarde huvud i egen hög person!

Nu ska jag ta och göra lite nytta för ikväll kommer ROSENVANTE hit!
Fortsättning följer...

7 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Och din dag var verkligen rosa! Att kunna följa en blomma när den slår ut är ju häftigt och dessutom två....Du är snygg som bara den i håret!
Kramar

stort och smått sa...

Vacker himmel! Solnedgångar är underbara när de är så där...

Och ang förra inlägget. Jag läser helst bloggar som är lite ironiska och småbittra, och som inte är så pullenuttiga och överpositiva hela tiden. Att jag älskar mina barn och min man över allt annat vill ju ingen annan läsa om. Jag tror det kittlar lite extra om man istället väljer att fokusera på det som för stunden är negativt, och gör det med glimten i ögat.

Marie-Louise sa...

Wow vilken Orkidé. Nej jag tror inte heller man kan vara lycklig hela tiden, men jag tror att många har den fasaden utåt...
Tack för din fina kommentar hos mig. Kram

ime sa...

Vilka fina bilder!!
Kram

Helena sa...

Vill du läsa positiva bloggar läs Pernilla Wahlgrens och Maria Montezami. Maken till festande, fint väder, snälla barn, make, släkt och fint sommarställe har jag aldrig läst. Vem gör husarbetet medan dom lever loppan, och köper nytt till hemmet varje dag? Hoppas ni får trevligt med Rosenvante i dag.

Cecilia sa...

Visst är det ljuvligt när känslan finns där och det är vackert och allt är rätt?!

Återigen om förra inlägget; förljugenhet är jobbigt. Om man tror eller vet att någon skriver och hittar på en massa lycka kan det kännas obehagligt att bli använd som publik...

Hälsa Rosenvante så gott! :-)

Anta sa...

Vad mysigt med gotlandsbesök, ska du bjuda på din super goda rabarberpaj.Hälsa henne och Anette så mycket.