onsdag 20 juli 2011

Som en ny människa...

Dagen efter all nervositet vaknade jag naturligtvis med spränghuvudvärk. Jag spände mig väl som en fiolsträng igår kan jag tänka mig... Idag skulle jag då få min belöning för att jag hade varit duktig igår. En klippning är bra för själen, det fick bli min belöning... Här är jag före klippningen:


Nacken är ett stort problem för mig... Har sådana virvlar så håret står alltid rätt ut hur mycket gojs man än har i håret... Så det stod mellan att låta det växa ut eller kapa av hela skiten.


Jag valde att kapa hela skiten!En rätt så kapad nacke om jag får säga det själv! Har inte färgat det än men det ska göras imorgon med hjälp av lilla mor. Gör jag det själv så lär hela nacken bli röd! Jag trivs iallafall jättebra i denna frisyr och jag gillar min frisör skarpt. Hon kommer med förslag och är inte rädd för att testa lite. En frisör som man kan diskutera fram en bra frisyr med och som klipper därefter.

Jag kommer nog att låta det bli lite mera "spret" på huvudet. Man får känna efter i några dagar hur man vill ha det. Hur som helst så känns det väldigt luftigt och skönt i nacken!

13 kommentarer:

Uffematten sa...

Snyggt!!!
Och ser bekvämt ut!

Hade avgjort behövt ta en sväng till frissan - ska på första barnbarnets dop på lördag - men det är det här med inkomster och utgifter...
Som väl är finns det hårspännen :))!!

Kramen!!!

Cecilia sa...

Jag blir så sugen på att klippa mig när jag ser dina fräsiga frisyrer! Men jag har ju sparat och sparat för att kunna ha knut....
Jag har också sådana virvlar i nacken så det är redigt kort som gäller för mig med! Eller långt! :-)

Camilla sa...

Så läcker frisyr! Du klär jättebra i den. Jag har också en hel del virvlar i nacken och hade mer än gärna klippt av hela rasket precis som du, men jag är både rund i ansiktet och har bred hals, så det hade inte blivit lika snyggt på mej. Stjärna i kanten till frisören som verkligen ger tips och har idéer.
Ha det gott
Kram

Melinda sa...

Snyggt!!

ime sa...

Vad snyggt det blev!! Supersnygg nacke.
Kramar

Reidun sa...

Snyggt!

Anta sa...

Snyggt du verkar ha en underbar frisörska.

Snäckskalsdalen. sa...

Den klippningen i nacken var bland den snyggare variant jag sett på evigheter, ursnyggt verkligen! Det klädde dig, du ser elegant ut!
Agneta kram

bakom berget sa...

Tufft! Du passar såå bra i den där korta rufsfrisyren!
Ha en fin dag nu och hoppas det inte ska regna allt för mycket.
Kram Åsa.

kajsastina sa...

Jattetuff och kladsam frisyr. DEt ar bra att belona sig med nagot trevligt! Min frisyr ar inte riktigt lika kort - men det ar stor skillnad i langd mellan nacken, som ar uppklippt, och sidorna som jag kan ha antingen bakat eller framat. Din lugg var ocksa tuff, jag har snedlugg istallet. Ursakta prickarna - sitter inte vid min dator.
Ha det gott!
Kram

Sussry sa...

Super snygg frisyr!

Anonym sa...

men fiiifan vad snyggt det blev!!!!!!! jag blev nu precis sugen på att kapa av mitt oxå, jag har haft sådär förut, trivdes skitbra i det... Själv är jag mittemellan två frisyrer eftersom jag tänkte spara långt och sätta in löshår som jag gjort ett par gånger förut. Skitfin blev du, du passar jättebra i det!!! Hejja! Kramelikram

Pia sa...

hej alltså det där innan... det var ju jag som skrev.. hihi, jag tryckte visst på fel knapp.. ha ha ha Kramelikram igen / Pia