torsdag 21 juli 2011

Min rulle är ute på vift!

Innan jag berättar om min rulle så vill jag tacka för alla kommentarer angående frisyren. Skönt att ni gillade den, hade ju varit hemskt om ni sa att det var alldeles förjäkligt fult! Jag tänkte att det skulle hålla sig relativt kort nu ett tag, min ekonomi är ju inte den bästa och att gå och klippa sig stup i kvarten orkar inte plånboken med... Jag har ett hår som växer så in i helskutta fort, en lyckodröm när man vill ha långt men en mardröm när man vill ha kort... Idag ska jag troligtvis färga det så sen får ni nya bilder på det.

Rullen ja, min käre lilla rulle... Han har inte mått så bra den sista tiden, symtomen har varit liknande hjärtflimmer för displayen har blinkat som värsta akutsignal! Är man då inte direkt hemmavid så blir man lite lätt hysteriskt. Ringde hjälpmedelscentralen i Jönköping för 3:e gången denna sommar (andra gången om detta problem) och de lovade komma hit och kolla. Igår kom de och gjorde en rejäl genomgång på rulle. Vad de kunde läsa ut så var det fel på el-reglaget och naturligtvis hade han inte just en sådan i sin bil... Så rulle fick åka med reparatören till Jönköping och där är han än!

Det är lite svårt att inte ha rullen hemma, mina fötter blir bara värre och värre... Eftersom den har varit lite knäpp så har jag inte vågat använda den och då tar mina fötter stryk. När den kommer hem igen blir det rulle för hela slanten (nästan iallafall). Det vore skönt om fötterna fick lite vila...

Idag regnar det....Igen.... Stackars er som har gått på semester nu, hoppas ni kan få lite sol innan ni måste tillbaks till arbetet!

5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Hoppas rullen kommer tillbaka snart.
Och här har vi sol idag, men man har "lovat" regn till kvällen....det är väldigt torrt ute i skogen så kanske det behövs men det är lite tråkigt med alla som har semester, precis!
Ha det gott, var rädd om dina fötter!
Agneta kram

mary-ann sa...

du va skitsnygg i din nya frilla :)) hoppas rullen kommer hem igen snart!

bakom berget sa...

Ja i morgon bara MÅSTE det vara sol när vi ska loppa på Vikbolandet! Ha det!
Kram.

Fru Venus sa...

Ursnygg frisyr!! Kommer inte rullen tillbaka snart så hör av dig, jag kan ta ett snack med dom ;-) Vi hade regn inatt och tidigt i morse, men nu skiner solen och vi ska ta en simtur :-) KRAM!

kajsastina sa...

Rulle ar elrullstolen. Ska det ta sa lang tid att fixa den. Forsok att ta det lugnt med gaendet. Roligt att se att du ar pa G efter dina tuffa dagar da du var hos gyn. Nu maste jag ga och lasa och se din frilla. Sjalv har jag klippt mig, kort i nacken och langt pa sidorna med snedlugg som ska vaxa ut till samma langd som haret. Tyvarr maste jag klippa var 7:e vecka, men min frissa har pensionarsklippning for 200 kr!!!

Som du ser saknas prickarna, jag ar i dotters hus och skriver pa en fransk dator, darfor har jag inte hunnit kommentera sa mycket i sommar.
Skot om dig nu och
Kram