torsdag 21 juli 2011

Jag säger bara OMG...

Ibland undrar man hur det kommer sig att det händer saker hela tiden. Så är det iallafall i mitt liv. Idag skulle jag ta ut kissen på en liten tur ute. Anette kom ut och vi började prata medans Buddha satt och spanade i rabatten under buskarna.

Plötsligt låter det som om han börjar smaska på något och hoppar till... Sen tar han ett skutt rätt in i Anettes pelargon!!! Från Buddha hoppar en jättestor skalbagge fram, troligtvis har Buddha fått sig ett bett... Från pelargonen hoppar han åt ett annat håll och jag har fullt sjå att hinna med och försöka få tag på honom. Till slut lyckas jag och jag kan säga att kissen var rädd! Han dreglade så hela han var blöt och hjärtat slog som en trumvirvel!

Efter några minuter i mammas knä lugnade han sig och ville fortsätta sin promenad. Han gick runt huset och in vid grannens utemöbler. Jag skulle dra ut en stol för att få tag i honom men då blir han livrädd och hoppar ur selen... JÄKLA SELE!!! DEN SKA BYTAS UT OMGÅENDE!!!

Fick tag på katten (tur att han inte går någonstans) och gick in... Efter ett tag kommer mamma som har varit i stan och handlat, hon har köpt grädde till mig. Hon berättar då att när hon står på parkeringen så blir hon påkörd av en bil! Mamma står mellan sin bil och sin kundvagn och den andra bilen kör på kundvagnen som först klämmer mammas ena ben och sedan skrapar upp hennes bil...

Den andra föraren (en äldre kvinna) var naturligtvis chockad, hon hade inte sett mamma... Naturligtvis skulle hon stå för skadorna på mammas bil. Sen kommer nog mamma att få ett rejält blåmärke!

Som sagt, det händer en hel del härikring...

4 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Damen som körde på din mamma borde kanske inte ha något körkort... Vilken fin frisyr du har förresten. Cool nacke! Jag ska klippa mig imorgon.

Hamrånge slöjdare sa...

Vilken tur att din mamma inte blev skadad! Det är farligt med äldre damer vid ratten.Ler, är själv 70 och kör.

Snäckskalsdalen. sa...

Lille Buddha!
Och stackars din mamma. Tur att det gick som det gick och att hon inte får några men, får vi hoppas.
Agneta kram

Pinglan sa...

Fasen vad mamma är med om saker alltså!