fredag 1 juli 2011

Dagen då jag försov mig!

Hur kan man göra det när man inte har något arbete? Jo, man har hemtjänst som kommer varenda dag efter klockan tio... Klockan var 10:17 när det ringde på dörren. Emmy puttade på mig och jag försökte verkligen gå upp ur sängen. Vissa dagar kan det vara särskilt svårt att komma upp, denna dagen var en sådan dag... Höften kändes nämligen ur led på vänster sida och höger arm hade somnat så jag kämpade som fasen för att försöka få fötterna på golvet!

När jag väl kom till dörren hade de börjat gå men de vände när jag öppnade. Pinsamt, här öppnar man dörren och ser ut som spöket själv... Haltandes med en arm som var helt lealös... Tur att de är vana vid att väcka folk! Hur kan det komma sig att man är så himmelens trött då? Måste vara regnet... Det regnar så där fint med små, små droppar och detta gör att hela världen är grå, lite skillnad mot vad det var häromdagen då man höll på att dö av värmeslag...

 Imorgon är det Nickelodeondagen i Jönköping, Emmy har pratat om att hon villa åka men när vi kollade så var huvudartisten Amy Diamond och henne gillar varken Emmy eller jag... Hade det varit Danny så hade det varit andra bullar! Då hade vi åkt kan jag lova! De andra artisterna var ingen hit heller, synd... Alltså får vi väl ha en lugn helg som vanligt antar jag... Vi får väl se...

3 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Du kom i alla fall upp ganska tidigt, jag har just kommit upp, jag är så in i bänken trött - undrar vad det kan vara! Det är nog något i luften.
Roligt att du skrev om norsk tv förr, för det var inte roligt och inte radion heller......nu är det bättre än här hemma. Det också!
Kramar slöa och matta och trötta sådana!

Anonym sa...

Kan du inte skicka lite regn till mig. Jag trodde det skulle bli regn idag men icka sa nicke.Det blåste all världens väg. Det är så varmt att kläderna klibbar på kroppen. Jag mår skitilla. Nu kommer solen så nu blir det ändå varmare igen.
Fy kattsingen.
Kramis
Margit(maxelonia)

Reidun sa...

Väderomslag blir jag jättetrött av.
Kan det vara det?