lördag 25 juni 2011

Jag är bakfull...

Man kan fråga sig hur detta är möjligt? Jodå, fastän jag bara tog en liten, liten mojito så känns det som om huvudet inte alls vill vara med idag... Inte är det mojitons fel heller, jag klarar inte av att vara på diverse tillställningar. Igår hade jag ju kryckorna istället för rullen, det är så himla kuperad terräng där midsommar firas och rullen är så svår att ha då. Sedan vill man ju inte köra över allas fötter heller...

Kaffet är i min kopp, förhoppningsvis kan detta bota det värsta. Jag ska ju inte göra någonting idag så det gör ju ingenting om jag har lite huvudvärk... Jag sitter och tänker på alla som är bakfulla på RIKTIGT idag... De som vaknar i ett tält, nerspydda och orkar inte ens röra sig en millimeter... Eller de som vaknar och inte känner igen sig alls? jag är inte avundsjuk på dessa människor men jag kan känna att det hade varit roligt att tillbringa denna dagen med någon man tycker om eller vänner så dagen inte blir en helt vanlig dag...

Jag brukar inte känna mig ensam, jag har varit det i nio år ungefär... Jag har alltid haft fuillt upp med sjukdom, barn och djur så jag har knappt inte hunnit känna efter. Ibland känns det dock väldigt ensamt, speciellt då det är högtider eller andra tillställningar då man bör vara fler än en...

Jag får nog skaffa mig en man! Eller? Kan man köpa en på postorder så vore jag glad, ut och ragga orkar jag inte... Var ju med på en dating-sajt ett tag men jag känner att det tar emot, jag liksom VILL inte.... Någon som har en robot till salu?

12 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Renée!
Jag var hemma hela gårdagen. Min man och jag år sill,potatis och ägg. Jag drack en flaska läsk till det. De var ju inget starkt alls. Ändå är jag alldeles yr i bollen i dag. Yrseln beror väl på mina sketna sjukdomar.
Nu önskar jag dig en någorlunda bra dag.
Kram på dig.
Krama om dina djur från mig. Lyckos dig som har dessa djur till sällskap.
Margit (maxelonia)

Reidun sa...

Underbart att det finns flera i detta land som har samma symptom!

Lisbeth sa...

Jag vill/jag vill inte känner igen det från min bästa vän. Vore bra med postorder där man kunde kryssa för de egenskaper och utseenden man ville ha. Hux flux så kom dom inom en vecka. Nu är det ju inte så enkelt. Kemi är det som ska till. Kemi går inte att köpa. Den bara blir. Vore bra om man kunde sätta fingret på den och skaffa fram en man åt min vän. När jag ändå var igång skulle jag fixa en åt dig med.
Ha en fin dag

Pysselfarmor sa...

Jo litet sill och nubbe å annat gott blev det allt - men jag har inte spytt i något tält och jag har ingen som hamrar i huv'et

;-)

sorry ingen robot till salu...

Helena sa...

En karl är bra att ha, men väldigt irriterande ibland... Vi kvinnor är säkert lika irriterande också, så det jämnar ut sig. På amerikanska sidor kan man verkligen skräddarsy vad man önskar. Helt ned till favoritfärg på strumpor... Min norska man mötte jag i USA på en rundresa där med min mor. 3 ungkarlar var med på resan, en gifte jag mig med!

stort och smått sa...

Hoppas att det snart dyker upp en trevlig man till dig! Plötsligt händer det...!

Uffematten sa...

Har ju varit ensam ungefär lika länge som du.. Men det blev tuffare när sonen flyttade; bara att konstatera. Och träffar jag på någon jag gillar är det såna där "lite" knepiga typer. Men vem fasen har sagt att det ska vara enkelt???
Än har jag väl inte gett upp helt, men...

Skönt att inte lida av baksmälla idag i alla fall... Och turen till barnbarnen blev lyckad!!
En får vara glad för det som funkar...

Bamsekramen!!!

ime sa...

Jag känner verkligen igen mej. Jag har inte gått igenom vad du gjort med sjukdomar, men man har haft fullt upp i livet och nu när det är helger så känner man av ensamheten.
Kram

Monica sa...

Renée, om jag BARA kände/kunde skulle jag hjälpa dig med att hitta honom med stort H!
Med ödmjukhet & tacksamhet är jag så glad att jag har "min".
Må väl och ha det så gott.
Kram från mig.

Anna D sa...

Det är många av mina vänner som velat ha min gube, om jag kunde, skulle jag klona honom så alla fick en bit, för han är bäst!! <3
Men det är ju inget ont i att göra samma sak varje år, det gör vi, alldeles frivilligt. Jag gillar traditioner. :)

Hoppas du inte har för ont idag.

Kram!

Stina sa...

Jag antar att du möter din man när du minst anar, men visst hade postorderköp varit bra för då har man ju ångerrätt också ;-)

En kombination av en drink, kryckgång och allt som hör till ger nog en rejäl bakfylla tyvärr.

Önskar dig en fortsatt goer helg. Kram

Ulrika sa...

Jag känner igen mig i det du skriver.. Att vara singel är extra jobbigt stora helger, alla verkar ha det så himla mysigt och själv sitter man ensam.

Att hitta någon är ju inte heller så lätt, ragga är ju inte för alla och speciellt inte för mig.
Jag hittade min via en kontaktannons. Det var superbra tycker jag. Funkade på det sätt jag ville ;)