fredag 20 maj 2011

Kan det bero på håret?

Jag sov ända till halv elva idag... HALV ELVA! Tog mig med nöd och näppe ur sängen, ryggen hade visst pajjat under natten... Möttes av en liten kattbajs, hård som flinta, mitt i hallen... Tussan har ju långt hår så sista lilla skiten fastnar ibland och faller sedan av lite varstans i lägenheten. Började därför att tömma lådan det första av allt.

Då ringer det på dörren! Men vad i hela friden, jag har ju inga kläder på mig! Skriker "JAG KOMMER" medans jag går till fönstret och kollar vem det är. Ser ut som en manlig brevbärare, hualigen, måste sätta på mig brallor! Dörrklockar ringer igen. "JAG KOMMER!!!", skriker jag än en gång medans min högerfot har trasslat in sig i byxan... Grrr!

Kollar håret i spegeln och ser (ve och fasa) att det ser ut som om jag har sovit i elektriska stolen! Ja ja, inget att göra åt, går fram och öppnar äntligen dörren. Det är en kvinnlig brevbärare som troligtvis inte kollar på vare sig min frisyr eller om jag har brallor på mig. Hon bara säger "här vare paket" och lägger allt i famnen på mig och hastar vidare.

Jag hade nämligen beställt en födelsedagspresent till pappa från cdon och det var detta bland annat som kom idag. Eftersom pappa inte läser min blogg så kan jag skriva vad han ska få: boken "Vallonerna-järnets människor" som är skriven av Anders Florén & Gunnar Ternhag. Jag vet att han alltid har sagt att han har sådant blod i sina ådror men jag undrar om han vet så mycket om dessa människor. Därför får han en bok, nu när han är pensionär kanske han hinner läsa!

Tack för alla trevliga kommentarer angående mitt hår! Kul att även ni gillade det hela! Tar nog lite tid innan det blir precis som jag vill ha det, har ju haft längre hår så länge nu så detta med att få rufs i det är lite krångligt än så länge. Jag vill heller inte ha en massa klet i håret, tycker det känns skitigt direkt!

Hoppas ni alla har sol idag och vet ni en sak? DET ÄR FREDAG! (inte för att jag bryr mig men jag vet att en del av er ÄLSKAR fredagar!)

10 kommentarer:

Ulrika sa...

Små kattskitar kan jag också hitta, det är omaket med att ha långhåriga katter.

Av mig fick du inga kommenatarer av håret, men du får nu. Du blev jättefin! Du var fin innan också men du passar bra i kort hår. HÄrligt nu sommartid också. Rufsiga knutar eller kort spret ska det vara ;)

Anonym sa...

Det är fredag!

Janeth sa...

Jag säger som alla andra! Supersnyggt!
Jag funderar oxå på att låta pudeln falla av mitt huvud! Jag har så mycket hår så det blir ju så varmt oxå under sommaren.
Ha en fin helg!

bakom berget sa...

Aha... Sommarsnagg.... fniss. Jättefin är du!
Ha en skön helg! KRAM!

kajsastina sa...

Små kattskitar låter inte kul! Jag ska nu ta mig i kragen och byta kattsand till Sessan. Hon har små kräkbollar här o där på mattan. Det ska jag fixa i morgon. Kan inte göra flera tunga saker på samma dag.
trevlig helg!

Lisbeth sa...

Kunde ha blivit lite kul det hur var det med filmen Postmannen ringer alltid ....Kommer inte ihåg. Ser framför mig hur du öppnar dörren. Fniss fniss
Ps snygg i håret är du i alla fall

Stina sa...

Jag älskar fredagar! :)

Jag klev nästan i hundskit imorse, valpen hade lämnat en laddning precis vid ytterdörren (vilket iofs kanske är ett bra tecken!?)

Vad fin du är i håret, klippningen blev superbra!
Kram

Anna D sa...

Fin du blev!! Härligt att förnya sej lite kan jag tänka. :)
Kul att du bjuder på dej själv, TACK för ett gott skratt!!!
Kram!

Linn sa...

haha ja det där bajset ja;) haha
det kan verkligen hamna vart som helst det.

om du vill ha spretigt hår utan kladd så ska du ta hårspray och spraya håret INNAN det är torrt efter duschen, och kamma med grovtandad kam innan. jag är fullkomligt kär i min hårspray, jag använder got2be smoothing hairspray och den är GRYM! för vill man inte ha spretigt hår längre så är det bara att kamma igenom det igen, så känns det inte i håret att man haft spray! BÄST

Elsa och Helena sa...

Hihi...vilken morgon...ibland går allting bara snett:) Kul att du är med i utlottningen, och jag...två lotter har du. Har lagt mig som följare hos dig också. KRAM Helena