onsdag 4 maj 2011

Äntligen överstökat...

Idag var det alltså Tufsans tur att bli några gram lättare genom kastration. Kan säga att det var ju någon som tyckte att det var trist att inte få någon mat... Resan in var "pratsam", Tufsan snackade på som bara den om hur det var att åka bil. Försökte gräva sig ut ur buren men ack, ack...

Lämnade en mycket rädd liten kisse som satt och skakade i sin bur. Emmy började nästan att gråta... Sen bar det iväg till Lindex och fy fasen vad dyrt det är att ha barn som växer... Det är väl därför en annan kommer i sista hand... Jag köpte nämligen...INGENTING! Inte dåligt va!

Emmy fick en hel del kläder plus ett par skor, en hatt och en ny skolväska. Hon var mycket nöjd kan jag säga! Efter att ha köpt hundmat på granngården så for vi tillbaka för att hämta den stackars lilla kissen... Dock så var hon vaken och det var bara att betala och se glad ut. Passade på att märka henne i örat oxå så hon inte kan springa bort. Eller rättare sagt: hon kan springa bort men folk kan ju se att hon ägs av någon. Fick faktiskt oxå mat från Royal Canin, provpåsar alltså. Aldrig fel med gratis-saker (speciellt inte när allt annat kostar skjortan!)!

Väl hemma sprang kissen direkt och la sig under Emmys säng och sov ett tag. Sen kom hon fram och fick en stor portion mat som hon åt upp. Sedan la hon sig i fönstret och där ligger hon än... Buddha har hoppat upp och kollat till henne, kanske undrar han varför hon är så stilla, det brukar ju vara fullt ös kvällstid!

Nu är vi alla så jäkla trötta så det blir sängen BUMS!

4 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vad bra att det gick bra :-) Krama om henne, och dig, från mig :-)

Fru Gårman sa...

Skönt å ha det överstökat! Natti!

bokhyllan sa...

Bra att allt gick som det skulle. Mysig att handla lite nytt till dottern. Modern lite fattigare, men med en dotter som är nöjd och glad.
Ha en finfin torsdag, kära du. Kram.

Madeleineslife sa...

Skönt att det är gjort! Dom blir så mycket lugnare då!.. Jane lag sig under sänger där hon låg tills på kvällen. Sen kom hon fram, men man fick inte lyfta henne & hon var lite fumlig..

Krama henne ifrån mig :)