torsdag 21 april 2011

Ute eller inne???

Här känns det som "Aftonbladet eller Expressen", minns ni den sketchen? Lilla Tufsan är vissa stunder nära en akut kastrering kan jag säga... Har fått för mig att det skulle lugna henne lite. När vi är inne vill hon gå ut, går jag ut med henne så får hon nästan panik och vill in, hur i helsinge ska jag veta vad jag ska göra?

Låter högt gör hon oxå när hon vill saker, jamar som om hon hade brutit något! Hon är ju rädd som attan för allt utomhus, ändå vill hon ut, lite märkligt... Tog på henne sele ikväll och bar ut henne. Väl ute började hon springa som om hon hade eld i baken! Jag försökte gå så fort det gick men hujedamej vilken fräs hon hade! Sen ville hon ändå bara gå in för när hon såg våran dörr så bara sprang hon och försökte bryta sig in...

Jag tror faktiskt att det är så att Tufsan är översexuell! Hon håller ju på fortfarande med stackars Buddha och nu är han ju inte lika intresserad längre så hon är väl sexuellt frustrerad kanske... Tror ni det skulle hjälpa att kastrera henne? Jag har fått för mig detta, dock måste jag vänta med detta en aning då jag håller på att betala tillbaka min skuld till Försäkringskassan plus att jag inte har fått tummen ur och försäkrat henne än. Måste nog ha försäkring innan jag gör detta känner jag, tänk om något händer så det blir jättedyrt!

Ja ja... Det får nog bli en följetong av detta... Nä nu får jag nog ta katterna och åka till Blåkulla... Bye bye!

6 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Tack för den jättefina påskhälsningen i förra inlägget!

Vi har ju haft och har flickkatter och vi har alltid kastrerat dom. Veterinärerna påstår att dom håller sig mer hemma (våra går ju ut och in, som du säkert kommer ihåg att jag skrivit tidigare) och därmed lugnare. Så jag tror det vore bra!

Vår gamla katt Pippi tolererar inte längre stängda dörrar, dom är roliga katterna....det är något hon kommit på på äldre dar!

Ha det gott, kram
Agneta

bakom berget sa...

God morgon min vän! Här är man uppe med påsktuppen idag. Jag såg inte till dig på blåkulla i trängseln bland alla kärringar. Många var där, men jäklar va kul det var! Hoppas du har kommit hem igen.
Tänkte bara säga GLAD PÅSK!
Kramar från Åsa.

Unknown sa...

Kanske är ni framme på Blåkulla nu;-) Ha en skön helg.

S sa...

Jo, en försäkring är nog bäst att ha tror jag. Fast min förra hund var försäkrad i fjorton år och vi var aldrig till veterinären, så det kan ju bli så att man bara betalar också. Men jag kommer att försäkra igen ändå...

Glad Påsk!
Kram

Anonym sa...

Ja det är inte lätt att ha husdjur. Man skulle behöva lära sig att prata med sina djur.
Jag skulle gärna lära mig att tala med djuren.
Ha en skön Långfredag.
Margit(maxelonia)

Madeleineslife sa...

Hahaha... Det där låter som Jane, förutom att hon är inte rädd ute. Men hon visste inte om hon skulle vara inne, ute, sova, leka... Men efter jag kastrerade henne så är hon mycket lugnare, hon skriker inte längre. Går ut för att leka, jaga.. Men inne sover hon... Så det skulle nog göra er alla gott i familjen ;)
Kramis