onsdag 20 april 2011

Det börjar lätta lite...

Tack och lov säger jag... Värken i benen börjar mattas av en smula. Gudars så skönt! Jag har tagit tillfället i akt och försökt sova bort värken och det verkar ju ha fungerat.

Nu funderar jag på om jag ska orka duscha eller inte... Vilka problem jag har! Det får nog bli en liten dusch ändå, när man somnar i soffan så är man lite såsig när man vaknar. Speciellt om man har glömt att dra ner persiennerna och solen skiner på en... Tala om svettig!

6 kommentarer:

Pixi sa...

JA man uppskattar de dagar värken lättar ,jisses det trodde man inte när det var som värst,tur vi får några "lugnare" stunder då o då,hur hade man annars orkat!? Ge det ändå en chans med akupunkturen för det kan vara övergående annars får du göra som jag ,att ta akupressur istället o du tål "hårda"tag vill säga för det är ingen snäll massage..Jag gillar det bättre!
Må så gott och ska hålla tummen för att det blir bättre,kram kram =)

Malla sa...

skönt att höra att det lättat lite!
kram på dig

Snäckskalsdalen. sa...

.....och vet du, här sitter jag och tänker precis detsamma, ska jag orka gå in i duschen....jag har varit på vinden och sorterat stora grejer och där finns lite glasfiberull.....jag måste duscha, jag.....skval på dig!

Tant Kofta - Lotta Blom sa...

Glad Påsk fr Tant Kofta

Tantaluran sa...

Usch, stackars dig. Men skönt att det är lite bättre i alla fall. Glad Påsk på dig!

Ulrika sa...

Ibland är det jobbigt att ta sig till duschen ;) men skön när man kommer där ifrån.

Skönt att det är bättre idag, då kan du kanske njuta av helgen lite mer.

Ha en skön skärtorsdag!